tirsdag 7. mai 2019

Solfilm drammen

Bestill drømmeferien med Agoda. Produksjon av reklameskilt, vindusdekor og grafisk design. Vi utfører profesjonell montering av solfilm til konkurransedyktige priser lokalt i Drammen. Vi har alltid alle styrker (graderinger) på lager.


Annonse- og reklamevirksomhet.

Solfilm fra Sun-Gar Sun-Tek og 3M. Syretårnet Drammen – Vis kart. Bilia Drammen er autorisert merkeforhandler og -verksted for BMW og Volvo.


Vi kan tilby dekk, tilbehør og originaldeler til alle våre bilmerker i delebutikken, samt dekkhotell. Siden den gang har vi hatt en rask og stabil vekst, flyttet til et større lokale sentralt i Drammen og åpnet avdeling i Trondheim. Scandinano er blant Norges ledende aktører innenfor solfilm , foliering, bildekor og profilering.


Populære solfilm fra SolarGard.

Klikk inn på de forskjellige varianter for å se, hvor mye lysgjennomgang og varmerefleksjon de enkelte solfilmene har. Monterer du solfilm på bilvinduene får du en splintbeskyttende effekt om uhellet først er ute. Glassplinter bil sittende igjen i filmen og både passasjerer og interiør kan bli spart for flygende glassbiter. Bilstyling i Drammen og Trondheim! Vi er stolte over å være Norges mest profilerte og anbefalte firma innen styling av biler.


Vi utfører alt innen kosmetisk klargjøring, samt DiTEC behandlinger og solfilm. Husk å ta vare på bilen din! Få oversikt over arrangementer, attraksjoner, aktiviteter og overnatting i Vestfold. Mekanismen er tilgjengelig i et utvalg av flere farger – mørk eller lys, grå, hvit, brun eller svart.


Med et standardisert, enkelt og stilrent design, er. Glassdrive Drammen Holmen ( Drammen Antirust og Bilglass AS) fra , Buskerud. Biltema har en solfilm som er gjenbrukbar.


Den er vesentlig tykkere en vanlig solfilm , og VESENTLIG lettere å fjerne igjen. Vet noen av de proffe solfilmene (eller hvertfall limet) nesten må skrapes av etter at de har blitt løst opp med noe. Den tykke fra Biltea er bare å dra rett av.


Merhebia finest - Neumanns gate Drammen , Norway - Rated based on Reviews Da har jeg valgt den beste beskyttelsen som finnes - for den.

Drammen antirust og bilglass AS er det tidligere Antirustsenteret AS som etter år har flyttet fra Konnerud til nye lokaler på Holmen i Drammen og tilbyr autorisert antirustbehandling, skifte av bilglass, lakkforsegling og bilpleie. Vi er samlokalisert med Bulkfix AS og har dannet et mellomstort bilmiljø i Drammen. Helfoliering av bil og unik bilstyling i Drammen og Trondheim. Våre metoder og bruk av ny teknologi gjør at våre kunder anbefaler oss.


Folien er også enkel å fjerne, på et senere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg