torsdag 2. mai 2019

Stort lerret maleri

Stort utvalg av lerret hos Kontorkatten. Alltid lave priser, kjøp uten konto! Alt innen kontor, kontormateriell, forbruksmateriell, skolemateriell og rengjøring. Alle størrelser av konvolutter.


De beste prisene på Gule Katten!

Arkivmateriell til kjempebra pris. Ringpermer, brekurver m. Vis frem dine beste bilder på et fotolerret - det vil garantert stå frem på veggen. Lag et bildelerret som gleder. Inkluderer gratis oppheng. Finn alt du leter etter.


Klikk her for å vise relevante resultater. LERRET STORE FORMAT TYPE LLS Våre egenproduserte lerret er laget i lin med innslag av polyester for at lerretet skal beholde sin originale spenst over tid.

Lerretet er akryl-grunnet, også kalt universalpreparert ganger. Det har en middels struktur, og benyttes til maling med olje-, akryl-, og temperamaling. Velg fra vårt store sortiment av bilder på lerret i kategorien Malerier. Photowall har et stort sortiment, fri frakt og høy kvalitet.


Kilerammer og lerret. Et oppspendt lerret på ramme er et godt grunnlag for å skape et maleri. De holder en høy kvalitet, er gode å male på og har en hyggelig pris – passer alle. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av.


Vi tilbyr alt fra abstrakte, fargerike, sorthvite oljemalerier til malerier i flere deler og i forskjellige størrelser. Oljemaleriene håndmales og dette gjør at hvert eneste maleri blir helt unikt. Vi bruker materialer av det beste kvalitet for at du skal få det nydelige oljemaleriet du ønsker. Maling, farger og lerret. Farger lager en stemning.


Hva vil du uttrykke, og på hva? Her finner du lerreter, farger og maling.

DIY – Broder på lerret. Garn kan brukes på så mange tenkelige måter, konstaterer Anna, idet hun forsiktig broderer på et tomt lerret. Spill av DIY-videoen og se hvordan De kan lage veggpynt, slik Anna broderer på hvitt lerret med garn i flotte vårfarger. Vi har mange flere produkter og idèer enn du kan drømme om.


Da vi selv står for produksjonen av våre lerret vil leveringstid variere ut i fra antallet du bestiller. I Kunstnerbutikken kan du også bestille levering hjem til deg, og på strekningen Drammen - Oslo, Drammen - Tønsberg og Drammen - Notodden kan vi levere med budbil. Ingen bilder fra kataloger, kun nye orginale motiver fra våre utvalgte norske fotografer. Bildene trykkes på bestilling, i Norge, i høyeste kvalitet på ditt valg av alu-plate, lerretsbilder, lerretsplakater, akryl og fotoprint til innramming.


Lage Bilder På Lerret. Håndmalte malerier og kunsttrykk på lerret som setter farge på hjemmet ditt. Velg mellom hundrevis av motiver med alt fra verdenskart og byer til abstrakt kunst og moderne kunst. Kjøp kunst på nett til en god pris med rask levering. Våre canvastavler er tilgjengelige i flere forskjellige størrelser og former.


Abstrakt maleri på lerret. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av. Jeg lager en del maleri på lerret , og bildene får ofte et lett og akvarellaktig preg.


Jeg liker rolige overganger mellom farger og nyanser, og har ikke mange store kontraster verken i form eller farge. Ofte bygger jeg bildene ut med paste og lim og san slik at de får en tredimensjonalitet. Spar mye på vårt store utvalg Lerret og andre kontorprodukter til din bedrift eller hjemmekontor. Bestill Online i dag og få rask levering.


Velg og vrak blant maling og lerret ! I tillegg er det rabatt i nettbutikken (eller for hvis du handler i butikk) på maling og medier fra Panduro Acrylic. Tilbudene gjelder så langt lageret rekker. Nettsiden bruker cookies for å fungere best mulig.


Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies kan du slå det av i innstillingene i din nettleser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg