onsdag 15. mai 2019

Maling til terrassegulv

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Vi leverer terrassegulv i plast eller kompositt.

Kom innom vårt Showroom på Notodden for inspirasjon. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Det ligger et lag av eksos, smuss og annet over, så hvis du ikke vasker grundig før du begynner, risikerer du avskalling etterpå. Hva hvis malingen krakelerer?


Da har du ikke slipt treet nok og det har ikke blitt mattet nok til at neste lag med maling binder seg til underlaget. Hei Jeg har akkurat blitt ferdig med terrasse prosjektet mitt, hele 1kvm. Det var flere lag med maling og veldig flisete.

Jeg tok derfor å slipte ned gulvet (slipepapir styrke og så styrke 100). Min tanke var da å bruke enten dekkbeis eller maling , men jeg er usikker på hvor godt det vil holde. Jotun Yunik Jordan Ernst P. En kollega som har hus i et værutsatt område anbefalte dekkbeis, det skulle holde lenge, og når det ble slitt var det enkelt å legge på nytt strøk. Noen andre som har erfaring med å bruke dekkbeis eller maling på terrassegulv ? Beise NYTT trykkimpregnert terrassegulv. Denne bruksanvisningen gjelder for trykkimpregnerte furugulv på terrasser.


Tidligere ble slikt gulv behandlet med oljer, men i de senere år har TREBITT TERRASSEBEIS overtatt som behandlingsmetode. Behandling av trykkimpregnert terrassegulv kan vanligvis gjøres i løpet av den første sommeren etter montering. Et tips er å slå inn en spiker i treverket. Treverket bør være tørt, dvs.


Intervallene varierer fra 5-år opptil år - forutstatt riktig forarbeid. Bruk egne malingstyper for utsatte partier som vinduer, dører og. Nordsjø har et impregneringsprodukt som heter Lithurin, som er egnet til denne behandlingen. Produktet er ikke vanlig handelsvare, men det kan bestilles der det maling selges.


Flis er også et godt alternativ, men her er utfordringen å få flisene til å sitte gjennom vær, vind og temperatursvingninger.

Terrassegulv og trapper utendørs er langt mer utsatt for slitasje enn alt annet treverk i boligen din. Du går på det og det står møbler der som gjerne dras litt frem og tilbake. Det er fuktutsatt fordi vann blir liggende på horisontale flater i stedet for å renne av, slik det gjør av husveggene. Terrassebord benyttes i hovedsak som terrassegulv og leveres i ulike dimensjoner og utførelser. Hos MAXBO finner du terrassebord som passer ditt behov.


Sliping og beising av terrassegulv. Først tar du en runde med grovsliping og fjerner all gammel overflatebehandling. Deretter finsliper du for å få en helt glatt overflate. Etter slipingen må du nøye fjerne alt slipestøv og andre løse partikler. Pass på at du ikke lager skitne fotspor.


De siste årene har vi etterhvert latt oss inspirere av andre lands byggeskikker, og adaptert dette inn i våre egne. Om du skal bruke beis, dekkbeis eller maling avhenger i stor grad av hvilket resultat du ønsker. Mens både dekkbeis og maling er heldekkende, er beis transparent, og du ser treverket gjennom.


AZEK vedlikeholdsfrie Terrassebord og Rekkverk i pvc og kompositt. AZEK utvikler og leverer de mest høyteknologiske, holdbare og vedlikeholdsfrie produktene som er tilgjengelig i markedet. Terrassen vil holde seg pen med kun enkelt vedlikehold uten olje, beis eller maling. Heisann, jeg bor i en blokkleilighet hvor det er altaner med gulv i tre. Problemet mitt er at på mitt altan gulv ser det ut som om at det er blitt brukt maling på gulvet og ikke noe beis.


Har brukt terrasserens i dag og det forsvant ikke så mye av malingen som jeg skulle ønske. Lurer egentlig på hva dere ville gjort? Tinova Traditional Allround Oil er en vannavvisende behandling beregnet for ulike treslag som furu, gran, sedertre, lerk. Terrassebeisen brukes til terrassegulv og hagemøbler av trykkimpregnert tre og liknende.


Den trenger godt inn i underlaget og hindrer fuktinntrengning og oppsprekking. Terrasseoljen kan, på samme måte som med Tinova UV Super terrassebeis, benyttes til terrassegulv og hagemøbler av trykkimpregnert tre o. Begge produkter trenger godt inn i underlaget og hindrer fuktinntrengning og oppsprekking. Bruk samme fremgangsmåte som over, men pass på at du forbehandler treet riktig først.


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg