onsdag 15. mai 2019

Norsol plissegardiner

Billigste på det norske markedet. Ett skjema-flere tilbud fra lev. Norsol er en sunn, Norsk produksjonsbedrift beliggende i økokommunen Tingvoll i Møre og Romsdal. Omgitt av rik natur, fjord og fjell er det viktig for oss å opprettholde en miljøvennlig drift.


Skreddersydde plisségardiner fra Norsol tilbys i en rekke mod-elltyper tilpasset de fleste vindusformer. Standard betjenes den lik en persienne, men kan som tilvalg ”sveve i luften og plasseres nede i vinduet, på midten eller dekke hele flaten.

Gi ditt interiør et ansiktsløft med Norsol Plisségardiner. Norsol - persienneforhandlere, lyslist, solavskjerming, markise, screen, fasademarkiser, lamellgardiner, norlux, terrassemarkise, levegg, vindskjerm. Norges ledende produsent av måltilpasset solskjerming. Riktig solskjerming øker trivselen.


Fyll ut skjemaet, trykk send og du vil bli kontaktet. Uansett hvilken kombinasjon, form, farge eller størrelse du leter etter så kan plisségardinen skreddersys etter ditt unike hjem. Plissegardiner er fantastisk allsidige.


NORSOL har produksjonsutstyr for markiser, levegger, screen, alle typer inn- og utvendige persienner, lamellgardiner, plissegardiner , rullegardiner og myggnetting.

Produktene er skreddersøm, og leveres måltilpasset ditt vindu. Velg form og farge etter din personlige stil. Markisehuset AS tilbyr et stort utvalg av produkter innen innvendig og utvendig sol- og innsynsskjerming. De fleste produktene produseres i Norge fra meget anerkjente. Kjells markiser leverer solskjermingsløsninger for innvendig og utvendig bruk.


Med fokus på høy kvalitet, tilpasninger og service. Få gratis befaring i dag! Selv om duken er nede og skjermer for innsyn, kan du likevel se ut gjennom. Vi leverer solskjerming av topp kvalitet i Drammen.


Bestill gratis befaring og få skreddersydde persienner til dine vinduer her. Persienner er solskjerming med lang levetid og høy teknisk kvalitet. Disse kan fås i alle farger og mange forskjellige duk typer, noe som gjør at dette er et produkt som er lett og tilpasse dine behov og tilpasses resten av fargevalgene i ditt hjem. All produksjon foregår på egen fabrikk.


Lamellene kan enten samles til en side, begge sider, eller til midten. De skjer-mer for innsyn og sterkt lys. Lysets styr-ke kan med andre ord reguleres etter eget ønske. NORSOL Plisségardiner er et både praktisk og dekorativt produkt som passer i alle typer vinduer.


Solskjermingsmannen tilbyr GRATIS befaring og gir et uforpliktende tilbud.

Velg mellom vårt store utvalg av markiser og persienner. Alt fra markiser, screens, pergola og persienner. Utvendig solskjerming - Vi har bransjens største utvalg! Sertifikatet er et tilbud til virksomheter, både i offentlig og privat sektor, som ønsker å møte miljøutfordringene på en offensiv måte.


Vi tilbyr skreddersydde persienner av meget høy kvalitet til utrolig lav pris. Stort utvalg farger og modeller som passer både hjem og arbeidsplass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg