tirsdag 28. mai 2019

Hth håndtak

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Med HTHs store utvalg av kjøkkenhåndtak, kan du finne håndtak til kjøkkendører og skuffer som passer stilen din best.


Hvis du har falt for et HTH -kjøkken, kan du velge å få kjøkkenet fra vårt klassiske HTH -sortiment. Og våre dedikerte kjøkkeneksperter står naturligvis klar til å hjelpe deg hele veien. Kjøp håndtak , sokkel, hyller og mm.

Se de gode prisene her. Hvis du velger modellen Next, kan du velge å få kjøkkenet fra vårt klassiske HTH -sortiment. HTH har butikker over hele landet. Finn din HTH butikk og book time hos en spesialist for kjøkken, garderobe eller baderom. Tilpass hjemmet ditt med stilfulle knotter og håndtak.


Rustikk, antikk eller elegant – vi har løsningen du ønsker deg! For en helhetlig stil anbefaler vi å velge kjøkkenhåndtak som passer til andre knotter og håndtak i hjemmet. Vi har et bredt utvalg - noe for enhver smak!

Valet av handtag till ditt kök kan verka oviktigt, men det har faktiskt en stor betydelse för kökets design. Därför har vi ett stort sortiment med många olika. Skap, benkeplater, vasker, blandebatterier (garanti mot drypp), håndtak , soft-push, LED-belysning og spotter for innbygning dekkes av garantien. Du får to års garanti på de øvrige delene til badet, garderoben og kjøkkenet, for eksempel harde hvitevarer og fritthengende lamper.


Håndtak og knotter er detaljer som kan løfte et helt kjøkken. Samtlige håndtak finnes i en rekke ulike farger og metaller – alle fremstilt i ekte, solide materialer som får vakker patina. Les mer under de forskjellige håndtakene.


Modellen Seven er en møbelklassiker som kan passer inn i mange kjøkkener og aldersgrupper. Kjøkken uten håndtak. Kantprofilene av massiv eik. Beslag Online har et stort utvalg av håndtak og knotter av høyeste kvalitet og til god pris. Nordic spirit fra HTH HÅNDTAKSLØST KJØKKENSTIL.


Et håndtaksløst kjøkken er innbegrepet av kjøkkenkjærlighet som holder. Elegant uten håndtak ,og samtidig funksjonelt. Standard kjøkken er HTH Mono i hvitt. Kantene er avrundet med en liten radius.


Mono-frontene er lakkert med slitesterk lakk.

Som tilvalg kan du velge blant annet fronter, benkeplater, farger og håndtak fra HTHs sortiment. Kun år gammelt og fremstår som nytt. Praktisk kombinasjon med stang, hyller og stor hylle øverst for lagring av større gjenstander.


Knotter og håndtak er små, men viktige detaljer i et hjem. De gjør det enkelt å åpne skapene og skuffene dine, og kan gjøre stilen i rommet mer enhetlig. De fleste variantene våre fås dessuten både som knott og håndtak.


Besøg vores univers her. HTH -skrågene mangler løsning for feste av benkeplate i bakkant. Selger sier at benkeplate skal festes med silikon mot vegg. Det hele til en god pris. Våre forhandlere hjelper deg med å tegne kjøkkenet i CAD for å sikre at alt passer og fungerer.


Du kan prøve utførelser, benkeplater, håndtak m. Hvordan leveres kjøkkenet? Skapene kommer monterte skap for skap og til og med skapdørene er på plass. Alt for perfekt passform og for å spare tid ved monteringen.


Du står nå på terskelen til ditt nye kjøkken. Finne praktiske løsninger som fungerer bra for deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg