tirsdag 14. mai 2019

Inspirasjon innredning stue

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her.


Rask, enkel, lett å bruke.

Døgnåpen kunderservice. La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. INNREDNING STUE : Et sofabord behøver ikke være stort eller massivt, flere ulike bord kan gi et lettere og mer spennende uttrykk uansett størrelse på rommet.


Her er sofaen plassert for å gjøre det beste av en utsikt. En lenestol og to gode puffer sørger for at opplevelsen blir luftig. Inspirasjon til innredning av stue.


Det er derfor godt å kunne slappe av på sofaen, og kose seg med familien i en stue som utstråler hjemmets stil og sjarm. Ute etter lekker inspirasjon til stue og oppholdsrom?

Vi har samlet noen av våre absolutte favoritter på nett. Stuer som de fleste av oss bare kan drømme om, her er det masse inspirasjon å hente. Mange av disse er stylet av profesjonelle interiørdesignere og interiørbyråer. Velkommen til stuegalleriet. Her finner du ulike stuemøbler i mange forskjellige stiler og størrelser.


Ta en titt på artiklene våre og finn inspirasjon til solskjerming, gardiner, pynteputer, pledd m. Finn inspirasjon til hjemmet - stue , kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Søker du inspirasjon til din innredning ? Her får du interiørtips og inspirasjon til oppussing av hytter innendørs. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.


Oppussing stue : Her er årets fargetrender. Interiørtrender beveger seg relativt sakte, og akkurat nå er vi er inne i en trend der vi beveger oss fra litt farger – til mer farger. Vi er også på vei inn i et nytt tiår, noe som gjerne markerer store endringer.


En hyllest til farger. Derfor er det viktig med en stue som er hjemmekoselig og innbyr til samvær, og det får du med den rette innredningen. I en stue skal det være plass til hygge, avslapning, ro og lek.


Bli med inn i samlerens stue ! Den duse rosafargen vokser seg stadig mer populær og er inspirasjon for mange.

Når det er så vakkert utført som her er det ingen grunn til å velge en annen farge. Rosafargen på Emas kjøkken er nydelig og fremheves spesielt godt med røft følge. JYSK Norge samlede varesortiment. Samtykket kan til enhver tid trekkes tilbake.


Jeg aksepterer samtidig vilkårene og betingelsene til nyhetsbrevet. Vi behandler de ovennevnte personopplysninger for å kunne sende deg nyhetsbrevet. Robust konstruksjon og tidløs stil gjør dem enkle å sette sammen med annen innredning og å elske år etter år! Smart stue under skråtaket. Se flere nyheter til stue.


Her skal vi kunne se på tv, leke, lese, ha gode samtaler og lene oss tilbake for et lite avbrekk i hverdagen. La stuen bli et lyspunkt i hverdagen med estetiske detaljer og smarte funksjoner som spiller på lag med hverandre. Spør oss gjerne om råd for plassering av belysning og stikkontakter eller smarte løsninger i din stue. Hos Kvik finner du innredningsløsninger til hele boligen – alt fra kjøkken, ba garderober og entréer. Bo:klubben er for deg som ønsker gode tilbud på møbler og interiør, og en inspirasjonskilde til innredning av ditt hjem.


Med vårt brede sortiment i flere prisklasser, ønsker vi å hjelpe deg til å skape ditt eget, og helt personlige hjem. Registrer deg nå, og velkommen inn i vårt Bo:hus!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg