fredag 10. mai 2019

Oljebeis eller dekkbeis

Bestill enkelt i vår nettbutikk eller besøk en av våre butikker. Strukturen i treverket synes fortsatt godt ved bruk av dekkbeis. Den har kraftigere pigmentering enn beis, og lengre nedbrytningstid. Det kan derfor gå lengre tid mellom hver påføring.


Drygolin Oljedekkbeis gir veggen en pen og avdempet trestruktur.

DRYGOLIN Oljedekkbeis – Jotuns originale. Du kan velge mellom en rekke farger som fremhever treets egen skjønnhet. Tenk helhetlig og bruk fargevalget aktivt for å skape den stilen og atmosfæren du ønsker.


Beisen har gode penetrerende egenskaper som hindrer fuktopptak og stabiliserer treverket mot oppsprekking. Inneholder filmkonserverende middel mot svertesopp. Dekkbeisen er meget vannavvisende har god vedheft til underlaget.


Butinox Oljedekkbeis har ekstra god vannfasthet og lang holdbarhet.

En oljebeis med spesialutviklet alkydolje som trenger godt inn og som pleier og bevarer treverket. Den er transparent og forholdsvis rimelig og holder gjerne i fire-fem år før den må overbeises. Oljebeis er den klassiske beisen.


For den mer dekkende oljedekkbeisen er vedlikeholdsintervallene gjerne noe lengre. Maling danner tykkere film enn beis og dekkbeis og gir en glattere overflate på treverket. Hos Maxbo finner du et utvalg i dekkbeis.


Kjøp på nett eller i butikk. MAXBO Proff Butikker og åpningstider Tjenester Kundeservice. Bruk beis eller dekkbeis de første årene, så kan du male. Har du behandlet mye med beis kan du etterhvert gå over til en maling som vil gi deg mye lengre levetid på utseendet. Les tester og omtaler før du kjøper.


Den er basert på olje, altså bindemiddelet eller akryl. Og det finnes også et bindemiddel av en blanding som vi kaller vanntynnet alkyd (alkyd=olje) Egentlig litt rart, du kan se for deg hva som skjer når du blander olje og vann. Men de kapsler på en eller annen måte inn oljen.


Den kombinerer beisens egenskaper og utseende med malingens holdbarhet.

Dekkbeis er egentlig ikke en beis, men en fortynnet maling. Trebitt oljebeis hvit ltr Jotun 14- per box Kjøp. De nye vannbaserte langtidsmalingene har en mykere film, som ikke flasser på samme måte som oljemalingen.


Vi selger nå mer og mer av langtidsproduktene, og du kan bruke dem oppå flater som allerede er malt med oljebeis , oljedekkbeis eller oljemaling. Vannbaserte produkter med litt olje i gir det beste av to verdener. Har du en laftet tømmerhytte til fjells eller til skogs?


Se hvor fint det blir når du beiser en laftet hytte. Her er tips til utvendig behandling av laftet tømmer. Tømmer fortjener godt vedlikehold! Beis eller dekkbeis som er beregnet på veggkledning, skal ikke brukes på gulv. Gulvprodukter må ha helt andre egenskaper enn vegg, sier Owren.


Hører de som bruker dekkbeis si noe ala dette om maling: Å, da må du skrape før eller senere. Det slipper du hvis du har brukt dekkbeis ! Hvis dette er et problem, hvorfor bruker da folk tusenvis av kroner på malingsprodukter? Og blir det aldri aktuellt å måtte skrape dekkbeis etter et visst antall strøk? Forbehandling med grunning er ikke nødvendig. Gir ingen fiberreisning.


Godt forarbeid og to strøk dekkbeis. Grunnarbeidet er som for beis, du må børste og vaske og fjerne alt løst. Deretter gir du veggen et strøk oljebeis , oljegrunning eller fortynnet dekkbeis på børstet eller bart tre.


Det er nødvendig for at hovedstrøkene ikke skal suges inn, noe som gir dårlig resultat. Jeg burde beise huset i høst. Huset er år gammelt og har vært beiset kun når det var nytt. Vi skal skifte farge, så vi skal ha på minst et par lag med dekkbeis.


Jeg tenkte kanskje å vaske huset i helgen, og begynne og beise etter Birken. Hele neste uke er det meldt regn på langtidsvarselet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg