fredag 17. mai 2019

Tøffe kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Vi har et stort utvalg av både klassiske og moderne kjøkkener som du kan sette ditt eget preg på – enten du ønsker deg et unikt kjøkken med personlighet, et minimalistisk kjøkken med rene linjer eller et nordisk kjøkken i lys eik. Kunst skaper atmosfære på kjøkkenet.


Dette lyse og harmoniske kjøkkenet gir også en god stuefølelse – noe som var viktig for familien som bor her. Hos Kvik finner du kjøkken i nøye utvalgt dansk design til ethvert budsjett.

Vi hjelper deg i mål med drømmekjøkkenet fra start til slutt – og du blir helt sikkert overrasket over hvor mye du får for pengene. Vi vet at et nytt kjøkken er en stor beslutning. Nye lamper, dørhåndtak og tøffe kontraster ga kjøkkenet designpreg. Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti. Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det.


Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din. I år har vi designet og produsert kvalitetskjøkken i Kristiansand. Latterkrampe og enorme oppvasker.

Tøffe dager og gode klemmer. Nådd små og store mål. Fiskeboller og frierier. Vi er alltid på utkikk etter gode medarbeidere, ta gjerne kontakt!


Flis egner seg godt som dekor mellom benk og overskap, og er et slitesterkt og rengjøringsvennlig alternativ. I tillegg tåler de varme og fukt langt bedre enn gips eller annet materiale. Når du skal velge flis til kjøkkenet er det en del hensyn du burde tenke på. Jo, det kan man godt - særlig når resultatet er blitt et stemningsfullt allrom med plass til både barn og gjester.


Oppdag Kenwood kjøkkenmaskiner, kvalitet og optimal ytelse ved hvert kjøkkenprodukt. Velg Kenwood når du kjøper en kjøkkenmaskin som skal møte dine behov. Vegglamper til kjøkkenet. Hvis det ikke er snakk om en lyslist under kjøkkenskapet, finner du gjerne vegglamper til kjøkkenet i åpne kjøkken - og stueløsninger.


Kjøkken Lekkert håndkle. Gjelder dette hos deg? Finn en pen vegglampe til kjøkkenet som fremhever det fine ved kjøkkenet og spisestuen i like stor grad. Gode løsninger – Høy kvalitet.


Se våre kjøkken her eller besøk våre lokal på Kjørbekk i Skien.

Bjerks Trevarefabrikk er en tradisjonsrik, lokal kvalitets-leverandør av kjøkken , baderom og garderobeløsninger. Taklamper er de viktigste lyskildene i hjemmene våre og kan brukes på en rekke ulike måter. De kan enten felles inn eller festes til taket og fås i mange ulike design, størrelser og teknologier til både kjøkken , soverom, barnerom, bad og spisestue. HYTTEKJØKKEN fra KistefosDette nydelige Trend hyttekjøkkenet finner vi på Hafjell, i en tømmerhytte fra Østlaft.


Materialer av høyeste kvalitet, med rene linjer og skrå kanter. Utforsk en av våre mest elegante og luksuriøse serier til dags dato.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg