fredag 31. mai 2019

Sørlandshus stil

Nordisk stil i sørlandshus Nina har kastet ut shabby chic-stilen, og lar betongvegger og fine pasteller skape spennende kontraster i drømmehuset. Bolighusene hadde søyler og trekantede gavler slik de gamle greske templene hadde. Europa var begeistret. Det betyr en gjenopptagelse av Klassisk stil , som var den greske og romerske stilen fra ca 5f.


Stilen fikk navnet Klassisisme. Avvist Hagens forrige byggesøknad ble avvist av kommunen, fordi de syntes at hytta i sørlandshus – stil ble for ruvende.

Nå har Hagens arkitekt levert en søknad som innebærer bygging av en hytte i en helt annen stil. Næss forteller at mange velger å forme hagen etter nostalgiske minner heller enn i samsvar med husets arkitektoniske stil. Hos Norgeshus får du bygget hus i samråd med erfarne arkitekter. Se utvalget av hus og bestill huskatalogen her! Syns du det er vanskelig å få en helhetlig stil på hus og hage?


Her er tre fargeforslag til hus, terrasse og blomster som kan gi deg den helheten som passer til ditt hus og din stil. Drømmen om sørlandshuset. Har du en drøm om det hyggelige, hvite sørlandshuset med en terrasse med bugnende blomster?


Lillesand Hus – Jeg kan vise til flere konkrete salg som et resultat av.

På badet får man også et vegghengt toalett og dusjkabinett med i. Moderne hus og hytter tilpasset etter dine ønsker! Vi hjelper deg med å realisere hus og hytte drømmen din. Velkommen til Paradis! Dette er et koselig hus som fører tankene til magisk sørlandsidyll. Er du på jakt etter en bolig med smarte løsninger, fem soverom og en.


Sørlandshus Typiske sørlandshus er kvitmalte med røde tak, liggende panel og står på en høy kjellermur. Hei, denne artikkelen er over år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon. Dersom man kjøper eller overtar et gammelt hus må man undersøke om. Hvordan skulle den vanlige mann og kvinne bygge for å være moderne? Stilarten er særmerkt av tjukke, massive murar i hoggen stein eller tegl, med halvsirkelforma bogar i dører og vindauge.


Tilbygg på gamle hus Behovet for mer plass skaper utfordringer for det gamle huset. Ofte er tilbygg beste løsning - eksiterende bygg kan i stor grad forbli urørt. Det passer så fint til alle detaljene, som gamle møbler, fargerike puter og mørke rammer.


Tonje syns ikke det er så nøye å følge en stil , for selv om hun er glad i antikviteter, kjøper hun gjerne en nyprodusert lampe hun syns er kul. Jeg ønsker å ha et lunt og koselig hjem, smiler hun. Her finner du oversikten over alle våre ferdighusmodeller.


Fra små til store hus, for flatt eller skrått terreng.

Hos IKEA finner du et stort utvalg hvitevarer som du kan kjøpe både i varehus og på nett. Hvitevarene våre passer inn på kjøkkenet hjemme. Mange valgmuligheter Det er mange som ønsker å gjøre døren litt mer prangende.


Da kan overlys være en idè. Dette gir i tillegg et fint lys inn i huset. Vårt vesle bad under trappen er bygget på 60-tallet og vi har innredet rommet i en stil som passer tiden.


Nå sitter vi inne med et bredere grunnlag av kunnskap for å starte istandsettingen av de gamle bygningene. Og det vi ikke kan nå, det får vi lære oss underveis. Så kan du lese mer om funkishus, moderne hus, herskapelige hus og hus i nostalgisk stil.


Vi har hus i alle stilarter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg