tirsdag 7. mai 2019

Teppe soverom

Pryde soverommet dit med et vakkert teppe fra CarpetVista. Tusenvis av tepper til røverpriser. Gratis frakt på alle bestillinger. Leveringstid: 1-dager. Velg mellom tusenvis av tepper til soverommet.


Rask levering og gode priser!

Finn det perfekte teppet for hjemmet ditt i vårt store utvalg. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Hva er det som gjør at du helst ikke vil stå opp om morgenen, men heller bli liggende i den myke, varme sengen? For mange er det nettopp at gulvet er hardt og kaldt og sengen myk og varm. Løsningen er så klart å legge et mykt og godt teppe ved sengekanten og vips, så blir det mye lettere og behageligere å stå opp!


Velg et lyst teppe som tar sollyset inn i rommet og viser strukturen i teppet.

Dette teppe heter Soft Touch og har en lekker beigefarge. Denne filosofien har gitt oss en rekke suksesshistorier og gode kunderelasjoner. Når du skal kjøpe vegg til vegg teppe hos oss vil du raskt se at vårt utvalg tar høyde for de fleste ønsker og krav.


Vi blir overrasket dersom du ikke skulle finne vegg til vegg teppe som skulle falle i smak. Det er mange fordeler med vegg til vegg teppe. Heldekkende teppe på soverommet er rett og slett en god start på dagen.


Med teppe på gulvet blir det litt sommerfølelse uansett vær og årsti sier hun. Stuen er et populært rom å ha tepper i. Se etter gulvteppe stue på ikea. Eller hva med et deilig og mykt teppe å sette føttene på om morgenen når du går ut av sengen? Et godt tips er å kjøpe antisklimatte til å ha under teppene dine.


Med sklibeskyttelse unngår du ulykker på glatte gulv i hjemmet. Et teppe i polyamid slites heller ikke så lett ut. Musum forteller at mange støvallergikere har konkludert at det er best med tepper. Vær smart kjøp ditt teppe direkte fra rull.


Teppeabo har størst utvalg. Da får du rask, rimelig og sikker levering av kvalitetstepper for soverom , stue og trapp samt spesialtepper som utetepper, tepper godkjent for offentlig bruk og messetepper.

Fra rullene kan vi omgående lage ditt nye gulvteppe i ønsket størrelse, farge og form. Hos Bohus er det mange gulvtepper å velge mellom, vi har flosstepper, ulltepper og saueskinsstepper. Vegg-til-vegg teppet er særlig populært i disse rommene hvor en ofte går uten sokker og dermed har et mykt og behagelig underlag å sette fotsålen på, mener Cato Berg, kjedeleder ved Gulvspesialisten AS. Og ha alltid et lite teppe foran sengen, det er så mye vennligere mot føttene om morgenen!


Men et soverom har lite trafikk, sier han. Her har vi samlet et utvalg av noen av de fineste soverommene vi har besøkt. Stort og bredt utvalg av tepper på Kilands. Vi sende tepper i hele Norge. Velg mål og form på teppet , rundt eller firkantet.


Vil du ha båndkant eller overlook. Båndkant kan du få på et utvalg av våre tepper. Ditt teppe leveres til deg på uker. Folk er mer villige til å bruke tepper på soverommet , og her ser vi mye mer bruk av vegg-til-vegg-tepper enn vi gjorde tidligere, sier Jannicke Sveen hos Intag.


Pryd stuen, soverommet eller kjøkkenet med et stilig teppe fra Møbelringen! Kanskje du er ute etter sisalteppe, eller et med etnisk look, eller et flatvevd teppe passer hjemme hos deg. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom , bad og barnerommet, gardiner og solskjerming.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg