onsdag 29. mai 2019

Norsk stol design

Hvilke stoler liker du best? La livet ditt innrede stua, bli inspirert her. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA.

Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her. Stilfulle designede stoler online. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Dine data, dine valg.

For å gjøre nettsiden vår så bra som mulig, samler vi inn informasjon fra de som besøker oss. Denne informasjonen bruker vi til å forbedre. Velkommen til et pusterom med kun god norsk design. Vi byr på solide materialer i tre, ull, støpejern og keramikk, kortreiste produkter og håndtverk som er ment for å vare. Typisk norsk møbeldesign er preget av enkelhet, funksjonalitet, naturlige former og holdbarhet.


Stolen er et møbel som tydelig gjenspeiler den norske egenarten i det Scandinavian design , som begynte å blomstre internasjonalt på 50-tallet. Samtidig er vi flinke med teknologi og design , sier Mebust. Prosjektet skal gjennom fokus på design øke norske møbelbedrifters konkurransekraft internasjonalt. Bollo heter Andreas Engesviks nye stol for Fogia. Og det var nettopp denne hverdagslige komforten formgiveren var ute etter i sin nye design.


Jepp (vi har testet)! Dette sammen med de andre stolene i denne serien. Jetson lenestol med sving. Kvadratisk og kul stol.


Den iøynefallende lenestolen Silver Lake er designet av Patricia Urquiola.

Hun har lekt seg med geometriske former, og stolen skaper garantert blikkfang i stuen din. Nils Larsen og Øystein Holm-Olsen-Larholm. Stilen var inspirert av funksjonalismen , men med en mykere linjeføring. Begrepet kan både oppfattes som en stilbetegnelse, som en betegnelse på en nordisk livsstil og på en nordisk arbeidsmetode.


Norsk vintage stol Pendel. Hun synes det er spennende at folk kjøper norsk design. Tidligere var nordmenn mest opptatt av svensk, finsk og dansk design. Men nå er det i ferd med å endre seg, og det er jeg glad for.


Hjellegjerde er en ledende norsk møbelprodusent. Med design inspirert av tradisjoner, norsk natur og historie ønsker vi å skape trender for fremtiden. Fia er et nett modulsystem og passer perfekt i rom og leiligheter der man ikke har for mange kvadrat å boltre seg på. Stoler var alt i oldtiden i alminnelig bruk i middelhavslandene, både som lenestol og som lettere klappstol. Design Stoler - finn den perfekte modellen med Selly Home!


Stol er et møbel til å sitte på. Utvalget av stoffer, med hvilke stolene i spisesalen er polstrede, har også blitt betydelig økt. Noa av modellene i vårt tilbud absorberer ikke spylte væsker og er lett å ta vare på, noe som er en viktig faktor i daglig bruk.


At man har design - og varemerkebeskyttelse i Norge betyr ikke at man har tilsvarende rettigheter i utlandet. Man bør derfor sørge for beskyttelse i landet der produktene skal selges, og i produksjonslandet, sier hun. Ikke samme stol DN har vært i kontakt med Poul Jørgensen, administrerende direktør i One Wood. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.


Lekre stoler og interiør til hjemmet ditt, her kan du også finne stoler til din bedrift.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg