fredag 3. mai 2019

Jotun premium murmaling

Byggprodukter for nordisk klima. Se vårt store utvalg av produkter. Malingen er også skittavvisende. Slik får du en varig pen mur, uten flass og sprekker – og et hus med en helhetlig fasade.


Resultatet er en mur, der er tør og fri for revner og sprækker.

Kjøp på nett eller i butikk. Egenskaper og fordeler: Bruk av lysekte, mineralske pigmenter og fyllstoffer gir meget god værbestandighet. Inneholder filmkonserverende middel mot svertesopp. Lar fukt slippe ut, er vannavvisende, lar copasserer gjennom til kalken i murpussen og som motvirker flassing. Diffusjonsåpen premium murmalingsystem til alle typer pusset mur, også tidligere malte flater.


Bygger over små sprekker og riss. Produktet må overmales med. Grunnmuren er også en del av husets detaljer.

Se her hvordan du best kan fargesette grunnmuren på huset ditt slik at den passer til fasadefargen. Flatene må være tørre før videre behandling og pussreparasjoner må herde i min. Alle byggetekniske mangler skal utbedres før maleriarbeidet påbegynnes. Jevner ut strukturer, sprekker og ujevnheter og bygger over riss. Våre høykvalitetsprodukter er spesielt utviklet for å beskytte og forskjønne murfasader i det skandinaviske klimaet.


Les tester og omtaler før du kjøper. Denne facademaling giver facaden en helmat, diffusionsåben og vejrbestandig overflade samtidig me at den har særdeles gode vand- og smudsafvisende egenskaber. Gjennom sine pustende og vannavvisende egenskaper legger malingsfilmen til rette for en varig pen mur – uten flass og sprekker. Denne faca demaling giver facaden en helmat, diffusionsåben og vejrbestandig overflade samtidig me at den har særdeles gode vand- og smudsafvisende egenskaber.


Det diffusionsåbne malingsystem tillader muren at ånde samtidig med at den er meget vandafvisende. En upigmentert, vanntynnet grunning for utendørs bruk. Den benyttes som grunning på tidligere ubehandlet mur, samt på murunderlag som er sugende eller krittende etter vask.


Her finner du alt i maling, fra terrassebeis, gulvmaling og epoxymaling til takmaling, veggmaling og murmaling. Obs BYGG: Billig byggevarehandel. REMIO spesialgrunning (618).


Gir en særdeles robust og værbestandig overflate som beskytter optimalt mot inntrengning av vann fra f. Murmaling ute jotun Hvor ofte bør du male dør og vindu?

Kan anvendes på både mineralske og organiske underlag som fx ubehandlet puds, tidligere malet puds etc. JOTUN PREMIUM MUR MALING Mat, vejrbestandig, vandafvisende silikonebaseret murmaling med en høj diffusionsåbenhed. Den har en meget god indtrængning og bindeevne samtidig me at den er diffusionsåben og vandafvisende. Også god til grunding af eternit.


Friske opp rommene hjemme? Vi har innemaling og utemaling av høy kvalitet. Trestjerner Gulvmaling Blank. Vi hjælper med gode råd og leverer gratis til døren! Vores murmaling , der anvendes.


Jotun Lady og Jotun Proff. JOTUN Premium mur maling er i klasse for diffusjonsåpne malinger iht.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg