fredag 10. mai 2019

Rammer 61 x 91

Stort utvalg av Rammer. Fraktfritt over 3kr. Finn laveste nettpris her. Alle rammer har et solid pleksiglass som gjør dem slitesterke samtidig som de beholder den glassklare overflaten.


Desenio tilbyr også hvite, svarte og lysegrå passepartouts som passer fint i de store bilderammene våre. De har målene 61xog rammer elegant inn ønsket motiv for et stilrent resultat.

I denne kategorien har vi samlet rammer som passer bilder med målene 61x9cm. Disse rammene er våre nest største rektangulære rammer , og passer perfekt til plakater og postere. Størrelsesforholdet på disse rammene er 2:3. I vårt sortiment har vi samlet et stort utvalg rammer i ulike farger, materialer og stiler.


IKEA - RIBBA, Ramme , svart, Kan henges horisontalt eller vertikalt for å passe den plassen du har. Kan også benyttes uten passepartout for å passe til et større bilde. Frontbeskyttelsen av plast gjør det tryggere å bruke rammen. Plexi gir lette og uknuselige bilder.


Vi har rammer i flere ulike størrelser og utførelser på Desenio.

Våre rammer og bildeholdere lar deg ramme inn detaljer såvel som portretter og landskap, i fargeglade eller milde svarthvite skalaer. Med en treramme i hvitt eller svart blir det bildet som settes i fokus. Er bilderammen diskret og i samme stil eller farge som øvrige rammer , legger du tyngden over på bildene. Find din perfekte ramme og få den sikkert leveret i morgen.


Din bestilling leveret for kun kr. Rammen leveret i morgen - bestil inden kl. Her har vi samlet alle vores rammer med målet 61x9 som fås i sort, hvi gul sølv, kobber og eg.


Vores store rammer er af høj kvalitet og har en smart konstruktion, som gør det let at indsætte plakater. Vi har et stort udvalg af store billedrammer i forskellige varianter, der fås i både træ og aluminium. Vi har alt fra enkle og rimelige rammer til virkelig eksklusive, håndlagde rammer i alle tenkelige farger.


Mange av rammene kan brukes i både liggende og stående format. De aller fleste av våre rammer har dessuten både en støtte, slik at de for eksempel kan stå på en hylle, samt et veggfeste, slik at de kan henges opp på veggen. We noticed you are coming from US.


Den rette ramme til det rette motiv gør en stor forskel – find de perfekte rammer til plakater og billeder hos Desenio. Vælg blandt vores brede udvalg af rammer i forskellige farver, materialer og størrelser. Vi har alt fra mindre rammer , der er velegnet som fotorammer, til store billedrammer, der fylder godt på væggen.


SPAR penge ved at sammenligne priser på modeller Læs anmeldelser og eksperttest - Gør den bedste handel nu hos PriceRunner! Gratis Versand durch Amazon schon ab einem Bestellwert von 29€. Danmarks førende forhandler af rammer , billeder og ophæng Hos Skinnerup Rammer kan du finde en ramme der tiltaler dig og opfylder dit behov.

Vi fører rammer i alle slags farver, størrelser og materialer. Alle vore rammer er med ægte glas. Vi er stolte over at levere kvalitetsrammer til den laveste pris. Greens produserer rammer og print til fotografer, kunstnere og rammeverksteder over hele Norge. Billedrammer - PhoEco ramme i mange slags En ramme i mat, blank eller træ?


Herunder kan du vælge størrelse eller farve på din billedramme. Vil du se flere detaljer om billedrammerne, så klik på den enkelte billedramme eller læs mere her. Køb en flot standardramme til plakater og giv dine plakater nyt liv og et ekslusivt udtryk.


Vi har billige rammer af høj kvalitet, og tilbyder derudover skræddersyede rammer efter mål. Efter en indramning får dine plakater et helt anderledes lækkert udtryk. Køb standardrammer online her!


Billeder til væggen er en god måde at udsmykke dit hjem på og give det personlighed. Her på siden finder du hele vores store udvalg af rammer til billeder, herunder billedrammer til dine familiefotos og billedrammer til dine plakater eller andre kunsttryk. Find dine ønskede billedrammer, og bestil dem hjem online her på siden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg