fredag 10. mai 2019

Hengende lyslykt

Sjekk ut Hengende Lyslykt. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Christiania Glasmagasin - Se utvalget her.

Glasslykt til telys med henger i metall. Gyldenbrun Hengende Lyslykt. Bli den første som omtaler dette produktet. Stilren, hengende lysestake for telys. Materiale: Gullpatinert aluminium.


Alt i en personlig stil. Stor Flott Hengende Dekorsirkel - til pynt og dekorasjon, denne passer både ute og inne, og har uendelig mange dekorasjons muligheter.

Lekker over ett spisebor på kjøkkenet eller i hagestuen. Denne gamle glassflasken har to ører som er perfekt for oppheng – kanskje du finner noe lignende i en bruktbutikk? Rustikk lykt med hengende telysholder og lysholder i glass. Kan brukes uansett årstid og kan både henges opp eller plasseres stående. Det er lite som skaper en så hyggelig atmosfære som levende lys.


Bohus tilbyr et bredt utvalg lykter og lysestaker som passer enhver smak. Her finner du flust av lysestaker og lykter til hjemmet ditt. Med en kosebelysning kan du lette opp mørke kroker, og gjøre rommet mer hjemmekoselig. Vi har lekre lykter i treverk og metall i forskjellige størrelser og former.


Vi anbefaler bruk av LED-lys i alle lykter for å unngå brannfare. Lykter og lysfat er med på å skape et innbydende og koselig hjem. Vi har et variert utvalg av forskjellige lysfat, brett og lykter i ulike størrelser og former. Koselig hengende lyslykt med ståltråd. Tråden varierer i farge og tykkelse.


Produktene fortsetter og patineres når de utsettes for fukt. Små lykter sprer et koselig lys, enten du setter dem på sofabordet eller på matbordet før kveldens middag.

En kald vegg kan enkelt dekoreres med stemningsfulle lyslykter på en enkel tavlelist. Lyslykter kan også plasseres hengende utendørs. Kanskje du leter etter en pen lyslykt i glass til å henge på veggen ved uteplassen? Telys-lykter og telys-holdere.


Varen har blitt lagt til i din ønskelisten. I mørket, og om vinteren er det fint å kunne lyse opp lyktene og ha koselige vakre øyeblikk hjemme. Vi har samlet bilder og linker til alt fra å hengende lyslykter til store og små lanterner du satt på bordet og lyshus.


Velg din favoritt merke hvis du har en.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg