onsdag 22. mai 2019

Muuto fiber stol

Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Hvilke stoler liker du best? La livet ditt innrede stua, bli inspirert her. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Muuto fiber stol

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Dette er en allsidig stol som er laget av et nytt skallmateriale av resirkulerbare plast og trefiber. FIBER stol med armlene er designet for å balansere maksimal komfort med minimal plass.


På avstand ser skallet ut til å være normal glatt plast, men når du ser på nært hold blir de små biter av trefibre tydelige, noe som gir stolen en helt ny karakter. Gjelder alle kjøp over 5kr. Rabattkoden gjelder kun en begrenset periode.


Muuto fiber stol

Med et øye for alle detaljer, er hver linje og hver kurve designet for å balansere maksimal komfort med minimal plass. Fiber chair swivel base passer i spisestuen, resepsjo. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Det er designerduon Iskos-Berlin som har designet stolen.


Sitteplaten er formet på en måte som gjør den utrolig behagelig å sitte i. Stilfulle designede stoler på nett. Vi gjør det trygt og enkelt å handle på nett. Norges førende designbutikk. Fiber Armchair med swivel base, designet av Ikos Berlin, en fiberstol som du kan få i mange varianter. God pris og behagelig å sitte i, anbefales å prøve!


Utformingen på fiberskallet er klart skulpturell, og nekter å gå på akkord med komforten. The Fiber family is a new interpretation of the iconic shell chair, adding a new perspective to the form with its shell made in an innovative composite of plastic and wood fibers, giving the Fiber family a uniquely deep surface and soft, matte touch. En allsidig karmstol som er produsert av trefiber, polypropen med ben i eik. Se beste pris på Muuto Fiber stol stålbein.


Fiber Chair fra Muuto er designet av Iskos Berlin. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Kontorstol, Spisestuestol, Fiber , Metall,.


Muuto fiber stol

Med et øye for detaljer, er hver linje og hver kurve designet for å balansere maksimal komfort med minimal plass. Fiber Wood stolen i skinn fra Muuto er designet av Iskos-Berlin og er 1 resirkulerbar. Har igjen stk hvite Muuto fiber chair tube base stol. Ingen merker eller slitasje. Fiber Armchair fra Muuto er designet av Iskos-Berlin og er 1 resirkulerbar.


Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Stolen er romslig, veldig god å sitte i. Det är designerduon Iskos-Berlin som har skapat denna stol som har kommit att bli en riktig Muuto -klassiker. Sammenlign tilbud fra Muuto. Sitsen på stolen har formerna på rätt ställe vilket gör att den är otroligt bekväm att sitta i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg