fredag 17. mai 2019

Liberon panelvoks

Treverkets naturlige struktur forblir synlig. Treets naturlige struktur forblir synlig. Beregnet for tak og vegg. Geleaktig konsistens, tilnærmet dryppfri. Ett strøk er ofte nok.


Dekker tre som har gulnet med årene.

Er vaskbar og overmalbar. Hvit, halvtransparent panellakk til tak og vegger inne som gjør at treverkets naturlige struktur skinner igjennom. Panelvoks fås i hvit og andre farger. Geléaktig konsistens gjør den dryppfri og spesielt velegnet for tak. Fås i hvit og andre delikate farger.


Inneholder ikke voks, men gir et flott, vokset utseende. Produktet inneholder ikke voks, men gir overflaten et flott, vokset utseende. LIBERON LIBERON BLOOM HALVTRANSPARENT PANELVOKS FOR TAK OG VEGG.

Nettlager Selges ikke fra nettlager. Bloom Trevoks inneholder ikke voks, men gir en vokset, silkematt overflate, derav navnet. Vi fører merkevarer fra bl. Liberon , OrganoWoo Rust-Oleum og Dylon. Vi kan levere det meste av overflatebehandlinger for treverk, metall,.


Er overmalbar og fås i hvit, lys grå, sort og flere andre delikate farger. Penselen bør være svært myk, helst av ekornhår, men i hvert fall ponnyhår. Med reparasjonsvoks for treverk dekker du over småfeilene på bare fem. Fransk politur skal legges på, ikke stryke fram og tilbake, da vil du løse opp tidligere strøk. Audun Klauseie viser at panelvoks er en effektiv løsning.


Gulbrunt treverk er derfor ikke noe uvanlig i norske hytter som har fått noen år på seg. Jeg har brukt panelvoks på en del granpanel. Dette er det lett å gjøre noe med! Veldig enkel å påføre (påførte panelen liggende før montering), men resultatet ble en veldig tørr og lite rengjøringsvennlig overflate. Har riktignok ikke prøvet å vaske den, men den er veldig tørr og virker ikke særlig overflatesterk.


Anbefaler heller panellakk. Voks beskytter mot flekker og riper, og den er vaskbar.

Overflaten kan både males over og lakkes over, dersom du senere skulle ønske et annet uttrykk. Den er derfor god for bruk i tak og på vegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg