tirsdag 7. mai 2019

Moderne sofabord

Kjøp sofabord hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Stort utvalg og lave priser. Stilfulle designede stuebord. Finn et salongbord som passer resten av innredningen.


Moderne sofabord

Se utvalget vårt her. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Oppdag moderne sofabord fra BoConcept. Design som passer til din stil og ditt hjem. Et sofabord må altså ikke bare passe til stilen din, det skal også passe til behovene dine. Helt grunnleggende må man kunne kombinere hverdagens behov med det estetiske uttrykket man ønsker å ha i hjemmet.


Moderne sofabord

Derfor er det viktig at du vurderer høyde, størrelse, materiale og fargevalg når du kjøper et nytt rundt sofabord hos Sofacompany. Pouf, sofabord og stor pude i et. Soround is a simple, sleek and modern take on a coffee table.


Vi tilbyr sofabord i forskjellige prisklasser og design. Stuebord i hvit eller svart høyglans. Pene sofabord i moderne design til gode priser. Godt utvalg av sofabord til stuen! Chef sofabord gir stuen et moderne uttrykk med sin blanding av tre og chrome.


Leveres i eik, espresso, gråfarget og hvitfarget eik. Wire sofabord fra Bloomingville blir et vakkert blikkfang i stua. Bordet har understell i gullfargede metallvaiere som danner geometriske mønstre, og bordplaten er i beige marmor. Moderne og luksuriøst!


GRUNNER til å gå for marmor på kjøkkenet – fra Bo Bedre. Vårt tilbud består av mange ulike salongbord slik at hver kunde kan finne noe for seg selv. Vi svarer på alle behov og har noe til enhver smak. Derfor finner du hos oss både bord som er enkle i formen og bord i moderne design som tilsvarer de aktuelle interiørtrendene. Enten du er på utkikk etter et run firkantet eller rektangulært sofabord så har vi det her.


Moderne sofabord

Hos oss kan du også velge mellom en rekke ulike materialer. Velg mellom moderne og minimalistisk, til lyst og skandinavisk, røft og rustikt- til klassikere i tre og praktiske sofabord med ekstra avlastningshylle under. Rustikk alm, lys eik, hvitmalt, glass eller metall- valget er ditt! For mange er valg av sofabord det mest utfordrende møbelet å finne til hjemmet.


Vi har salongbord i ulike modeller, og i forskjellige materialer og farger. Lavt sofabord i hvit høyglans. Det moderne sofabordet er mer enn bare glass, og det vil ofte være laget av en blanding av for eksempel metall og laminat i forskjellige kombinasjoner. Vi har flere sofabord og sidebord til enhver smak.


Moderne sofabord

Fraktprisen regnes ut ifra møbelets vekt. Materialvalg er minst like viktig for utseende og for funksjonaliteten. Et sofabord med glassplate er ikke praktisk i et hjem med små barn eller hun men ideelt i en liten studie- eller enebolig hvor det er viktig med gulvplass. Et sofabord i betong krever plass og litt mot til å kaste seg ut i moderne og nytenkende design.


En sofa uten sofabord er som en sommer uten sol. I tillegg til at du kan sette tekoppen og legge føttene på det, finner du sofabord med oppbevaring – perfekt for å gjemme unna fjernkontroller, aviser og mye annet. Vi designer, produserer og selger en rekke moderne danske designmøbler, tilbehør og belysning til stue, spisestue, soverom, hjemmekontor og utendørsområder.


Våre møbelbutikker tilbyr alt innen moderne design, fra designersofaer og lenestoler til praktiske veggenenheter og funksjonelle TV-møbler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg