fredag 24. mai 2019

John olav nilsen konsert

Skip to main content. Gavekort Platinum Hjelp - FAQ. Først backet av Gjengen, som siden ble erstattet av Nordsjøen. Her er det bare å sikre seg billett kjappere enn kjappest! De har vært en del av Loddefjord-bølgen sammen med Fjorden Baby!


Lars Vaular, men det er bare bølgeskvulp igjen hos Nilsen nå.

Utsolgt på noen minutter. Om du ikke fikk tak i billetter til ukens konserter , fortvil ikke, bandet er også booket til årets Bergenfest. Konserten var en blanding av nytt og gammelt, fremført på sedvanlig vis med en intens Nilsen gestikulerende i takt med låtene.


Fremføringen var vellykket, og bandet klang flott igjennom hele konserten. Han er oppvokst i Loddefjord i Bergen vest. På nyåret legger de ut på en eksklusiv miniturné på utvalgte steder.


Bra musikk, nesten hver tirsdag, på samme ste til samme tid. Kjøp sesongkort til konsertserien Bergen Live Sessions på Ole Bull Huset!

Debutalmbumet førte til en Spellemann i kategorien Rock samme år. Nå fokuserer multikunstneren på konserter , fotoutstillinger og sitt nye band Nordsjøen – som spiller på Håndverkeren fredag. UKA i en pressemelding. John Olav NIlsen og Nordsjøen. Bandet spilte en blanding av flere stilarter som pop, rock, soul og punk, som det selv kalte gatepop.


Og for en gjensynsglede. Dette skal vise seg å bli symptomatisk for kveldens konsert. En opptreden vi kåret til årets konsert , uten at så mange andre brydde seg. En påfølgende opptreden på Bylarm to måneder etter ble i beste fall omdiskutert. The lyrics are entirely in Norwegian.


Det skjedde endelig med en utsolgt konsert på Røkeriet, USF Verftet i november det året. Det nuller ut behovet for rus. Det merket jeg første gang på min første spillejobb utenfor Bergen.


En deilig følelse, sier han. Det blødde inn i alt jeg gjorde og sa. Jeg måtte legge det ned før jeg ikke orket å leve med det lenger, at det ble noe jeg fullstendig foraktet.


Men nå har jeg, sett i retrospektiv, et godt minne om den.

Da bandet slapp sin nyeste single Glemt av gud tidligere i høst, var det til strålende omtale, og låten ble umiddelbart spillelistet på både Pog P13. Nå slipper de andre låt fra det kommende albumet, låten “Odyssé”. Nå skal vi gi all ære til de arrangørene i Norge som gambler alt og setter opp både festivaler og store konserter gjennom året,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg