tirsdag 28. mai 2019

Rengjøre markise

Rengjøre markise

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Vask markisen med milde vaskemidler For å bevare markiseduken pen lengst mulig, bør du vaske den med mildt såpevann hver høst og vår, eller minst én gang i året. Du kan gjerne bruke en svamp, oppvaskbørste eller lignende for å fjerne flekker, men du bør ikke bruke høytrykkspyler eller sterke vaskemidler.


Dersom markisen rulles inn i våt tilstan må den snarest mulig rulles ut igjen for å kunne tørke. Den bør ikke være innrullet våt i mer enn 2-dager. Hvor mye vind den enkelte markise kan tåle er avhengig av fabrikat, størrelse og innfestning. Markiser har naturlige begrensninger i vind. Skyll markisen grundig når du har vasket bort resten av skitten.


Du bør ikke bruke rengjøringsmiddel med slipemidler eller høytrykksspyler, og bruk heller ikke varmt vann over grader. Bruk vanlig såpe og klut for å rengjøre rammen på markisen. Les også vår blogginnlegg: Hvordan velge riktig markise ? Generell vask av markise. Vi anbefaler deg å rengjøre markiseduken to ganger i året. Ikke bruk sterke vaskemidler, eller vaskemidler som inneholder slipemidler, da skader du impregneringen.


Det er alltid viktig å la markisen tørke godt etter du har vasket den. Fremgangsmåte for generell rengjøring av markise : Rull ut hele markisen. Rengjøring av markisen både vår og høst gjør at du antageligvis beholder en funksjonell markise lenger? Etter en lang sommer, bør du rengjøre markisen og pakke den inn før høsten setter inn for fullt? Den gangen fikk jeg også en blikkenslager til å knekke et “deksel” til å montere over markisen , for å beskytte denne i innrullet tilstand.


Problemet er bare at jeg var litt for gjerrig i målene jeg ga blikkenslageren. Standard fester følger me og andre fester kan kjøpes i tillegg. Armene er utstyrt med integrert spennmekanisme som sørger for at markisen er meget motstandsdyktig for vin og garanterer maksimal spenn i duken. Frontprofilen har et dreneringssystem som lett fjerner regn og avfall, samt gjør det enklere å rengjøre markisen. Hvis du har brukt markisen i strøk med mye støv i luften bør markisene rengjøres vår og høst.


I disse tilfellene bør duken også impregneres en gang pr år. Påfør impregneringsvæske, f. Bruk mye impregneringsvæske, duken skal være gjennomfuktet. Spenn markisen fast i beslagene ved hjelp av boltene. Bruk et vaterpass og kontroller at markisen er i vater. Hvis den ikke er i vater, må du løsne låsemutrene i hver ende av markisen , vri på justeringsskruen til markisen er i vater og spenne låsemutrene fast på nytt.


Lave fraktkostnadene! Over år med fornøyde kunder. Plisségardiner er moderne solskjerming som gir behagelig og mykt lys. De beskytter godt mot både varmeinnslipp om sommeren og varmeutslipp om vinteren. Den er vanntett og enkel å holde ren.


Dobbel sikkerhetslås som fester frontprofilen på begge ender av markisen og sikrer at den forblir lukket under kjøring. Oppgrader bilturen med en slitesterk og lett markise. Skap et sted utenfor der du kan slappe av med venner og familie i komfortable omgivelser.


For å få ønsket høyde på markisen når du sveiver den ut, har Thule utviklet det brukervennlige Thule Quick Lock-systemet. Dette gjør påsetting og justering av støttebenene enklere. Ikke målt fukt og det er god ventilasjon der. På sikt skal vi totalrenovere det, men på kort sikt vil vi gjøre noen. Screens er enkle å rengjøre med kun vann, sammen med en myk klut eller svamp.


Velg screens – fremtidsrettet og tidløs solskjerming: - Screens gir bedre inneklima og temperatur, både sommer og vinter - Screens gir effektiv solskjerming - Screens gir skjerming mot innsyn - Screens gir deg fortsatt mulighet til å se ut - Screens monteres.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg