torsdag 2. mai 2019

Kollasj ramme

Stort utvalg av Rammer. Fraktfritt over 5kr. En fotocollage er utrolig morsom å skape men nesten enda morsommere å få. En overraskelse fylt med herlige bilder av ens favorittøyeblikk er blant det beste man kan få i gave. Om du er kreativ og liker å pusle er en collageramme derfor det perfekte valget når du ser etter en ny ramme , om den er til deg selv eller en du bryr deg om.


Rammen er av plast, det gjør den sterk.

Materiale: Lerret av høy kvalitet spent opp på en flott ramme av ekte tre. Utvalgte formater fåes også med dekorative sveverammer. Når du har valgt en mal, trenger du bare å klikke i hver ramme for å laste opp et bilde til fot kollasjen din.


Enklere blir det ikke. Deretter kan du velge bakgrunnsfarge, justere mellemrom og legge på skygger og filtre. Vi har blant annet små rammer, store rammer, A3-rammer og A4-rammer. Noen av dem er en kollasjramme og har plass til flere bilder, slik at du kan vise frem flere minner i samme ramme. Du finner også bilder som er ferdig innrammet hos IKEA.


For å lage en kollasj , velger du en ramme.

I det nye redigeringsvinduet som dukker opp, velger du den delen av kollasjen du ønsker å legge til et bilde. Du kan hente det fra kamerarullen eller ta et nytt bilde med kameraet. Der også det målet du skal fylle i når du bestiller en ramme etter egne mål. For å finne totalmålet er det bare regne sammen bildemålet og listens bredde x2.


På samme måte regner du ut rammens høyde. RKENE Kollasjramme til fotografier, Kan henges horisontalt eller vertikalt for å passe den plassen du har. Fremkalling av bilder og foto Ta vare på minnene og få dine digitale bilder på ekte høykvalitets fotopapir! Plass til bilder, slik at du kan lage din egen, personlige kollasj.


Farger og papirkvalitet er det blant det ypperste! Kjøp billig Bilderammer ? Med over 1maler å plukke blant er det duket for mange inspirerende fotomontasjer. Også tilgjengelig som app. Canva gjør design enkelt for alle. Lag collage med dine favorittbilder, og få det trykt som poster på fotopapir av høy kvalitet.


Flere format og størrelser å velge for din bildecollage. Nettbutikken med alt du trenger av interiør. Kun 2- dagers levering, alltid fri retur i butikk og du kan betale med Vipps eller Klarna.


Kombiner tekstil, puter.

Noen som har tips til et relativt enkelt program (helst gratis), som kan lage kollasjer? Programmet har også mer avanserte muligheter, som å gjøre om RAW-filer fra et speilreflekskamera til JPG, lage GIF-animasjoner og sette sammen flere bilder til en kollasj. I fotoredigeringsdelen av programmet kan du blant annet bruke ulike auto-forbedringsfilter, fjerne røde øyne og legge til objekter eller tekst.


Savner du flere effekter? Som sagt er Layout en enkel app. Noen vil nok savne muligheten til å legge på rammer rundt de enkelte bildene, tekst og andre effekter. Det finnes imidlertid en haug med tredjepartsapper som tilbyr.


I eksempelet under er rammefargen blå. Når du klikker i fargeruten for Ytre Ramme , kan du velge en farge eller klikke på pipetten for å finne en farge i bildet du ønsker å bruke. Klikk på ønsket farge. Dra i spaken for den ytre rammen til du er fornøyd med tykkelsen. Jeg har valgt en tynn ramme i dette tilfellet.


Kollasj med abstrakte former Grafisk illustrasjon av rosa, brune og svarte abstrakte former i en kollasj mot en lys beige bakgrunn. Heng opp en unik plakat hjemme for å få en ny stil, og kombiner denne plakaten med Abstract Collage Nofor å få det perfekte paret. Plakaten har en hvit ramme som rammer inn motivet på en fin måte.


Hovedprinsippet er to glass lagt oppå hverandre med en ramme rundt. Mellom rammene kan du lage en kollasj , som f. Kun fantasien setter grenser for mulighetene her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg