fredag 10. mai 2019

Fargevelger interiør

Prøv vår interaktive fargevelger. Finn ut hvor mye maling du trenger. Fyll inn hvor mange mdu skal male og kalkulatoren beregner antall liter til to strøk. Jotun ColourDesign er en fargevelger som gjør det enkelt å finne riktig farge til akkurat ditt hjem. Skjermen din er desverre for liten.


Vi ønsker å gi deg en optimal opplevelse av vår fargevelger , og det får du ikke på mobil.

Sitter du allerede med en tablet, prøv å snu den vannrett. Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg! Med Butinox Futura kan du velge mellom et elegant helmatt utseende eller et stilrent halvblank utseende.


Flügger fargevelger lar deg velge mellom et hav av farger, slik at du garantert finner noe som faller i smak. Finner du ikke fargen du ønsker her, finner du den ikke noe sted. Gi oss en tilbakemelding og bli med i trekningen av et gavekort på LADY-maling til en verdi av 5kr.


BUTINOX Interiør skal inspirere til enkel fornyelse. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil.

Vi tente umiddelbart på ideen. I vår online- fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Tyrilin Interiørbeis benyttes til nye, ubehandlede vegger og tak av panel og laft. Beisen kan også benyttes til annet ubehandlet interiør , f eks møbler, dører, listverk og kryssfinèr av furu, gran og poppel. Før påføring skal flatene rengjøres med Tyrilin Panelrens, og evt fiberreisning må slipes lett.


Legg med bilder og du får raskere og bedre svar. Du bør også opplyse om hvilke farger du har på detaljer som lister, vindu, dør og tak. Gjøco Interiør Kjøkken og bad En vanntynnbar, halvblank akrylmaling som benyttes til mellom- og toppstrøk på vegger av bygningsplater, tapet, glassfibervev, puss, betong og sandsparkel.


Her trenger vi Jotun. Verktøy rengjøres med vann. Gjøco Fashion Panel og interiør En vanntynnbar, silkematt oljemaling for innendørs bruk basert på ny teknologi. Våre mest kjente merkevarer er Butinox Futura, Butinox Interiør , Tyrilin, QuickBengalack, TreStjerner og TakSitt.


Scanox AS har fokus på et sunt inne og utemiljø, og i vår forskning og utvikling bestreber vi oss på å kunne tilby vanntynnbare produkter av høy kvalitet. Det er ikke lett å være ryddig, og dusjoppbevaring er en egen kunstart. Beige er en lysere og varmere fargenyanse av greige, og en farge som passer til stort sett alle mørkere og dypere farger samt de skarpere fargene som vi ser at flere tar i bruk på både detaljer og interiør.


Grå og brune farger er klassiske farger som vi stadig inspireres av. Stort utvalg av fint interiør.

Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Fargemåler NCS Colourpin Special Edition (SE) Leveres i svart matt design inkl. Opptatt av interiør , fargetrender og oppussing?


Da er Enkel Fornyelse bloggen til Butinox Interiør noe for deg. I tillegg får du smarte veiledninger til kjapp oppussing av hjemmet ditt. Vår visjon er å gi deg nyttige interiørtips som er enkle å gjennomføre. Har prøvd meg litt med Jotuns fargevelger , og resultat ble bra syns jeg! Maren Skarsheim Bakk - Interiørkonsulent.


I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister, designere, etc. Tanja nyheter, trender og nyttige tips med deg som er opptatt av interiør , farger og design. En miljøvennlig akrylmaling med god dekkevne og slitestyrke. Bo:klubben er for deg som ønsker gode tilbud på møbler og interiør , og en inspirasjonskilde til innredning av ditt hjem. Med vårt brede sortiment i flere prisklasser, ønsker vi å hjelpe deg til å skape ditt eget, og helt personlige hjem.


Registrer deg nå, og velkommen inn i vårt Bo:hus! Informasjonskontoret for farge og interiør er ivrig bruker. Jeg maler sjeldent en vegg uten å sjekke hvilken NCS-kode den har.


Denne koden forteller meg om dette er en varm eller kald farge, om hvor mye sorthet den har i seg – altså hvor skitten fargen vil bli, eller for eksempel om fargen har så mye rødt i seg at den vil virke rosa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg