fredag 3. mai 2019

Lag ditt eget stuebord

Kjøp stuebord hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Stort utvalg og lave priser. Stilfulle designede stuebord. Bredt utvalg av stuebord.

Shop online hos Ellos idag. Finn og kjøp dine favoritter online på Ellos. Finn et bord som passer til stilen, plassen og sofaen din. Se utvalget vårt her.


Klikk videre og se våre seks forslag til. I stedet for å kjøpe et standardspeil kan du lage et eget med glassmosaikk. På den måten kan du forandre fargestilen på.


Spray understellet av bordet med spraymaling.

Det er lurt å gjøre det på et tørt sted med god lufting, som tåler litt søl. Husk å dekke til gulvet under bordet, og spray i flere tynne lag for å unngå rennende maling. Mens malingen tørker, klipper du til folie. Trenger du nytt spisebor eller kanskje et ekstra fordi du venter mange gjester, trenger du hverken blakke deg eller bruke mye tid på å ordne et.


Da er jeg ferdig med stuebordet mitt, å det var så lett å lage! Tusen takk til Mrs Hardy for at du deler dine kule DIY tips! Det er ofte overraskende dyrt å kjøpe et nytt bord. Men et bord er bare en plate med fire bein under – derfor er et bord også et opplagt gjør det selv-prosjekt.


Hvis du bygger et bord selv, har du også en mulighet til å bygge et bord som er helt unikt og som ikke finnes noen andre steder enn hjemme hos deg. Det er ikke bare kjøkkenbord du kan snekre helt selv, også forskjellige småbord er en enkel jobb. Her viser vi deg hvordan du går frem.


Om du så skulle ha ti tommeltotter, kan du likevel klare å snekre ditt eget sofabord på en kveld. Du kan faktisk støpe et selv! Finner du ikke bordet du leter etter? Frakt og tollavgifter kommer i tillegg - siden bordet er stort, vil det antagelig koste en del.


Trekk om en puff på en time.

Har du ekstra perler? Vil du lage ditt eget innpakningspapir? Slik lager du kjøkkenets kuleste krukker. Se her Ny kommode med maling og tapet. Sett opp gipsplater på lettvegg – oppskriften.


Det skal ikke mange snekkertriks til før du har laget et bord i helt eget design. Nå kan du også lage du ditt eget bord: 1. BT Logo search Chevron down Chevron left. Lag hylle med en gammel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg