onsdag 22. mai 2019

Møbelsnekker kjøkken

Trenger du møbelsnekker? Legg inn anbud gratis hos oss! Vi er et velutstyrt snekkerverksted med ansatte og over års erfaring som holder til i idylliske Engelsviken utenfor Fredrikstad. Som snekkerverksted og møbelsnekker håndlager og skreddersyr vi kjøkken , garderober, innredninger til resepsjon, restauranter, hoteller og kontorer alt etter behov, ønsker og mål.


Vi kan tilby alt i fra komplette heltre kjøkken , kjøkken av eik, vanlige kjøkkenskap med spesielle fronter eller kun fronter til andre leverandører.

Det du kan være sikker på er at du får noe som er håndlaget og holdbart. Brattøra Snekkeri lager møbler og innredning til både næring og private. Vi produserer produkter og spesialinnredning etter tegning og bilder - levert ubehandlet. En møbelsnekker midt i Oslo.


Her er vi opptatt av gode materialer, godt håndverk og ikke minst en god tone. Vi som jobber her mener vi er privilegerte som får lov til å gjøre det vi gjør, derfor er humøret på verkstedet nesten alltid på topp og du kan ofte høre latteren allerede før du har gått inn på verkstedet. JH Interiør og Bokhyllespesialisten lager skreddersydde interiørløsninger som utnytter rommets muligheter.

Våre interiørkonsulenter og møbelsnekkere har lang. Hovedprodukter vi produserer er kjøkken , ytterdører og innerdører. Vi leverer også vinduer, kjøkken , dører, skyvedørsgarderober og gulv fra andre leverandører.


Kvalitet - service - fornyelse er viktige stikkord for oss, men det tradisjonelle vil alltid eksistere. Leveranser blir gjort til hele Sør-Norge! Elen Møbelstudio leverer skreddersydde møbler designet etter din ønske.


Vi vet godt at verden forandrer seg akkurat som dine forventninger, derfor har vi ikke modulbaserte løsninger i tilbudet vårt. Vi spesialiserer oss på produksjon av kjøkken , ba garderober, bokhyller og øvrig innredning til både hytter og hus. Med over års drift, kan vi tilby kompetanse og erfaring på ett meget høyt nivå! Vi tegner, måler, produserer og monterer etter kundens ønsker og ideer. Enten du er på utkikk etter nytt kjøkken , garderobe, bad eller tv-stue, kan vi hjelpe!


Ingen jobb er for liten. Alt vi leverer er millimetertilpasset og spesiallaget til ditt rom. Tenk deg at det kom en møbelsnekker hjem til deg med et vognlass utvalgte materialer, en velfylt verktøykiste og høvelspon i håret.


Gjennom innovasjon, produktutvikling og høyteknologi har Huseby vokst fra snekkerverksted til industriell spisskompetansebedrift.

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Finn Møbelsnekker Romerike. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Furumøbler, kjøkkeninnredninger og baderomsinnredninger på bestilling. Restaurering og rehabilitering av ba kjøkken og annet snekkerarbeid i Skien i Telemark. Dialog med kunden er vår viktigste kvalitetssikring i prosessen fra skisse til ferdig overflatebehandlet og montert innredning på plass i ditt kjøkken , bad eller garderobe. Vi tar gjerne på oss komplett montering av innredningen om det er ønskelig. Vi velger heltre for varighetens og for miljøets skyld.


Skreddersydd kjøkken designer og produserer vi det fra bunnen av. Vårt mål er å produsere innredning inspirert av din livsstil og tilpasset hjemmet ditt. Det kan være innredninger til kjøkken og ba men også spesielle møbler og interiør artikler.


Hus og hyttemarkedet i Valdres er naturlig et viktig marked for en møbelsnekker i regionen, men mange leverer også sine løsninger i store deler av landet. Kjøkken og baderom med egenart. Unikt tilpasset resepsjon. Optimalisert form og funksjon.


Vi bygger ditt kjøkken med måltilpasset innredning, eksklusive fronter og alt perfekt tilpasset ditt rom. Hvis du trenger skreddersydde bokhyller, spesialtilpassede garderobeskap, eller et spisebord som ingen andre har maken til – så kan vi hjelpe deg. Det er ikke alltid det er like lett å få tak i møbler som passer inn i interiøret. Med en møbelsnekker kan du få det akkurat som du vil.


Ta med deg mål eller send målene til oss på mail. Om det er større prosjekter som butikkinteriør o.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg