tirsdag 21. mai 2019

Iittala dessertskåler

Lekre designs og god kvalitet. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Vi tilbyr bærekraftig og trendy design for den bevisste. Oppdag vårt utvalg her!


Rumsamarbeider med mange av Europas ledende designvaremerker og produsenter.

Iittala - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Denne serien heter Kastehelmi og er også tilgjengelig i et stort utvalg av farger. Timeless design since.


En dessertskål er en must-have i ethvert kjøkken til den som elsker noe søtt å fordøye middagen med. Populært og trendy servise i friskt stripemønster. Tåler oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, er ildfast og kan fryses, noe som gjør det ekstremt brukervennlig. Jeg pakker produktene godt inn og sender så fort jeg har mottatt betalingen.


Du kan velge om du vil betale med kort via paypal, overføre til konto eller vipps.

Det kan være vanskelig å beregne porto før varen er pakket. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Capturing the essence of Scandinavian design thinking, each Teema piece is derived from three simple forms: circle, square and rectangle. It’s what you use them for that makes them yours.


Glassene er like flotte å servere gode desserter eller forretter i som sprudlende festdrinker eller champagne. Seriens distinkte mønster er inspirert av duggdråper som skinner som perler i morgensolen. Stort utvalg av kjøkkenutstyr, glass og porselen i nettbutikken.


Brukt DESSERTSKÅLER IITTALA til salgs i Bergen - DESSERTSKÅLER IITTALA publisert av Linda i Bergen. Landsdekkende kjede som fører serviser, glass, bestikk, interiørdetaljer og kjøkkenutstyr. Produkt- og butikkoversikt.


Motta eksklusive tilbu nyheter, inspirasjon og konkurranser! Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Det er dessertskåler , glass og traktformede glass. BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN.


Dessertskåler – Merry Christmas Dessertskåler fra dr. Lykke med skriften Merry Christmas. Pynt opp litt ekstra i julehøytiden med dekor fra dr.


Handle online og få varene dine levert, eller avhent i Illums Bolighus.

Opptjen i bonuspoeng på alle dine kjøp - tilmeld deg Illums Bolighus Noi dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg