tirsdag 27. mai 2014

Brune rammer

Fraktfritt over 3kr. Klikk deg inn på ønsket ramme for å se tilgjengelige størrelser. Kjøp rammene dine hos Finerammer. Den rammer inn designen og fremhever den på en tydelig måte, med brun kontrastfarge.


En brun ramme er et klassisk og tidløst valg som passer ethvert hjem, uansett innredning eller stil. En brun ramme skiller seg ikke så altfor mye ut, men smelter fint inn i de fleste innredningsstiler.

Et motiv i varme toner passer godt mot brune farger. Vi har et bredt utvalg av brune rammer i forskjellige størrelser. Ta en titt rundt i sortimentet vårt. List 70mm Terri Beige 70mm. Vi knipser bilder hele tiden.


Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Vi har mye å velge mellom, enten du er på jakt etter store rammer til kunstbildet over sofaen eller små rammer til kollasjen i gangen.

Dekorative rammer til bilder og plakater. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Riktig ramme til riktig motiv utgjør en forskjell – finn din perfekte match hos Desenio.


Velg fra vårt store utvalg av bilderammer i ulike farger, materialer og størrelser. Vi har alt fra mindre rammer som passer fint som fotoramme, til store bilderammer som tar mye plass på veggen. Mange størrelser i både rammer og passepartout. Men en ramme trenger selvfølgelig ikke henge på veggen.


På bildet har vi en spennende bildevegg med bilder. De pene sølvrammene passer perfekt sammen med de kule motivene. Treramme Michelle Brun er en moderne og stilig ramme.


Rammer til bildene dine. Den brune overflaten forsterker inntrykket av tre, og i kombinasjon med et hvitt passepartout gir det en flott kontrast. Den sterkt buede formen gir bildet en naturlig oppmerksomhet, og en flott dybde inn til bildet. Sammenlign tilbud på Brune rammer i kategorien Diverse produkter fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Diverse produkter ved hjelp av vår tjeneste.


Det går fram av et nyhetsbrev som DNB Markets denne uka sendte ut til kunder og investorer. I en tale Riksbankens visepresident Martin Flodén holdt i forrige uke, slo han fast at Riksbanken vil kvitte seg med såkalte brune obligasjoner – det vil si obligasjoner fra land og andre obligasjonsutstedere som setter store klimaavtrykk. Vi laver rammer på alle mål.

Snejbjergrammen er kvalitetsrammer lavet i Danmark. Ram inn de beste bildene dine og fyll en vegg med gode minner. Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk med og uten ramme med speil i forskjellige former.


For å få stilen til å henge sammen kan du bruke fargene i veggmotivene som utgangspunkt for resten av interiøret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg