fredag 16. mai 2014

Sj arkitekter

Legg inn anbud gratis hos oss! Vi er glade for å fortelle. Oppdragsgiver er Axer Eiendom. Boligområdet vil bli differensiert på rekkehus, punkthus og lamellhus. Plangrepet har gjennomgående grøntdrag, parker og hager.


Intensjonen i planen er å rive.

Vi har flere arbeidsområder som f. Større boligprosjekter, eneboliger og hytter. Restaurering og historiske bygg. Med oppkjøpet styrker dette det nordiske fotfestet og tilbyr våre kunder en enda større og. AART architects har den 1. Bebyggelsen vil ligge som en utvidelse av sentrumsområdet på Vestsida og har en utforming som ønsker å ivareta den historiske sammen- hengen bebyggelsen står i. De to kontorene inngår et faglig og markedsmessig samarbeid primært rettet mot det norske markedet.


You have some jquery.

Slider Revolution files js inclusion. To fix this, you can: 1. Arkitekter har solid erfaring innen kulturbygg, næringsbygg, helse og skole, boliger, resaturering og rehabilitering. Larkitekter skal være en ambisiøs og tydelig rådgiver med høye mål om arkitektonisk kvalitet og fremtidsrettede og helhetlige miljøløsninger.


Med vår kompetanse, engasjement og gjennomføringsevne skal vi være pådrivere for å utvikle og utforme våre prosjekter som del av et bærekraftig system. Snart byggestart for boligene vi tegner på Landås! IG for oppstart av grunnarbeider på tomten er i boks. LISTE OVER NABOVARSEL.


Youngs gate - Folkets Hus. Kristian Augusts gate 23. Samarbeidspartner: Schmidt. Nordahl Bruns gate 18B. På disse sidene finner du oversikt over arkitektkontor i Norge der eierne av kontorene er medlemmer i NAL.


Vi anbefaler å bruke de ulike søkemulighetene som er inndelt alfabetisk, etter fylke eller type byggeoppdrag. OPUS arkitekter as, Og Arkitekter AS og Plank Arkitekter AS, med til sammen rundt ansatte, går nå sammen og danner HOLON. Og Arkitekter (Bergen), OPUS arkitekter (Haugesund) og Plank Arkitekter (Stavanger) er alle veletablerte kontorer med høy faglig integritet og solid lokal forankring.


Det vil Holon bygge videre på. Oppkjøpet av SJ arkitekter gir oss en bred kundeportefølje, som ikke overlapper vår eksisterende.

Men vi har samme visjon, nemlig å skape morgendagens muligheter for våre kunder – gjennom arkitekturen. Drammen er ikke noe Aboligprosjekt. I et attraktivt villastrøk i Bragernesåsen skal vi bygge åtte store og eksklusive leiligheter. Utarbeidet av Gehl arkitekter , København.


Det blir en ny fargepalett, og mye av fasaden som nå er rå betong skal også få farge. En av blokkene står nå ferdig, og stråler i sin nye grønnfarge. Dette kommer til å bli fint!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg