onsdag 7. mai 2014

Markise montering

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Søk etter markise montering på den nye KensaQ. Sikker montering av markisen.


En terrassemarkise kan være tung, så det er det viktig å sjekke underlaget før montering.

Har du trevegg bør du forsikre deg om at treverket ikke er råttent eller morkent, og at det er i stand til å holde oppe en markise. Det absolutt sikreste er å montere markisen i stenderne, da skal det holde uansett. Montering Våre montører har lang erfaring, og sørger for korrekt og forskriftsmessig montering av våre produkter. Dette sikrer deg et produkt med lang levetid – og med full garanti. Skal markisen festes i tak, trekker du en rett strek på ønsket plass i taket.


Det er viktig at taket er i vater slik at markisen ikke henger skjevt. Dersom det er skjevheter må dette rettes opp før montering.

Men det norske klimaet er samtidig et stort problem for markisene mange steder. Handle din markise online hos Campingtilbehør4u. Markise til bobiler og campingvogner. Montering av Terrassemarkiser og ZIP Screens gjøres gjerne til slutt i byggeprosessen.


Her er noen tips til deg som ønsker å montere solskjerming selv. Bobilmarkise og campingvognmarkise, alt av nye markiser og deler. Stort utvalg , lave priser og rask levering. Lave fraktkostnadene!


Over år med fornøyde kunder. Innhenter du tilbud har de fleste montering inklusiv i sine tilbud. For å unngå alle bekymringer, stress, ekstra kostnader og dårligere garanti - lønner det seg utvilsomt å få en fagmann til å ta seg av jobben med montering av markisene.


Kontroller at markisen ligger i riktig posisjon slik at du ser hvordan den skal ligge i brakettene. Det er litt forskjellig montering fra markiser til markiser. Kraftig hvit epoxybelagt aluminiumsramme med grå duk.


Leveres med universalbrakett for montering i tak eller vegg.

Denne markisen kan bruke markisemotor med fjernkontroll, som enkelt lar deg regulere markisen slik du ønsker deg. Telt og teltutstyr, stort utvalg av campingtelt, telt til bobil og campingvogn, rett hjem i postkassa. Dette er markiser vi har levert i en årrekke og som vi har svært god erfaring med – og mottatt tilsvarende tilbakemelding på. Bestilling av terrassemarkiser er alltid basert på totale utvendige mål. Sorter etter Bruk stigende rekkefølge.


Vis kun netthandelsvarer. Det kan også være kjekt å binde rundt selve markisen og firkantrøret slik at markisen holder seg i ro (det er ikke alltid at de som er gamle har duk lager de kan hvile på) 2. Her må du skru av alt som er på betjening side. Det vi kaller endegavel, der etter snekke og til slutt må du ta ut endetapp som sitter fast i duk rullen.


Hos Norsol finner du markiser i slitesterkt materiale, i alle lengder og bredder. Bor du i områder som er veldig vindutsatt er kanskje ikke markiser den beste løsningen, da de er lette ofre når de rulles ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg