tirsdag 27. mai 2014

Interiørarkitekt trondheim

Revir Interiør er meg, Ingrid Habberstad. Jeg arbeider med innredning for private hjem, hytter og offentlig miljø som restaurant, kafé, kontor, butikk og hotell. Med kreative forslag. Målet med dette arbeidet er å skape funksjonelle, helhetlige og harmoniske løsninger som utnytter arealet på en så gunstig måte som mulig.


Interiørarkitekt i Orkanger, min fra Trondheim sentrum Gjør din bolig til din favorittplass!

Vi utvikler konsepter innen belysning, møbler, materialer og fargesetting av lokaler som. INTERIØRDESIGNER TOVE MELDGAARD AS Kjelsåsvn 1A, etg. Vi kan kontormøbler og innredning. Ta kontakt med oss i dag for en god løsning. STUDIO IN består av interiørarkitekt INGRID KNUTSEN.


Et prisvinnende team av arkitekter som tar interiøroppdrag over hele Norge. Kontoret ligger i Kristiansan men prosjektene strekker seg så langt som til Trondheim. Trenger du møbler som ikke fins?

Noen ganger kan det være behov for å få et møbel måltilpasset en vegg, nisje, eller andre spesielle behov. Gjør ditt hjem fantastisk ved å utvikle de forutsetningene og kvalitetene som finnes der, for din familie og livsstil. Vi designer og leverer også spesial produkter. RAW Dance Studio en street dance-skole med to dansestudio som ligger midt i Trondheim Sentrum. Vi tar street dance seriøst!


Bestill online og spar opptil ! Les mer Om studiestedet. Når du engasjerer meg som interiørarkitekt , kan du senke skuldrene og stole på at både detaljene og helheten er ivaretatt. I samråd med deg kan jeg arbeide systematisk med alle ledd i interiørarbeidene: – Utarbeiding av nødvendige tegninger med beskrivelser og innhenting av priser. Siden de fikk oppdraget, i konkurranse med tre andre firmaer, har de knapt tenkt på annet enn den britiskinspirerte bygningen midt i Trondheim sentrum.


Britannia skal bli ett av de fineste hotellene i Norge, sier Hanne Arvik som er prosjektansvarlig og senior interiørarkitekt. Hun forelsket seg helt da hun bodde der for noen år tilbake. Home About Services Menu Testimonials. God belysning har mange oppgaver. Lys er viktig på mange måter.


Belysning skal først og fremst tilfredsstille en rekke funksjonskrav.

Men lyset bør også brukes. Osloveien Trondheim. INTERIØRARKITEKT Enhver kan kalle seg interiørarkitekt fordi dette, på lik linje med ingeniør, er en fri tittel.


For å understreke at det ligger utdannelse og kunnskap bak tittelen interiørarkitekt , er det viktig å markere tilhørighet i en faglig forening. Ethvert prosjekt er unikt og tar utgangspunkt i våre kunders historie. Vi er gode på å få til mye ut av lite og er opptatt av å bevare og gjenbruke der det er mulig. Renovasjon i Trondheim kommune.


Råstoff resirkuleres til digitalt format.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg