onsdag 28. mai 2014

Dørskilt barnerom

Design dit helt eget navneskilt og hils på gjestene. Få mere informasjon her. Det er vi stolte av og veldig glade for. Fotobok med dine egne bilder. Lag en personlig Julegave.


Vegg til vegg og gulvtepper med kjente barnemotiver.

Barnemøblene våre hjelper deg å gjøre hjemmet til en god lekeplass gjennom hele oppveksten. Sjekk ut galleriet for masse inspirasjon. Flott glansfull overflate med sterke farger har de også, akkurat slik barn liker det.


Koselige skilter i metall til barnerommene. Andre møte med forumet. Dørskilt til barnerom kr. Med et dørskilt fra Postens Skiltbutikk er du sikret et vakkert inngangsparti.


Moderne, klassisk, fargerikt – du velger! Våre dørskilt har høy kvalitet og er.

Her finner du alt til barnerommet: barnemøbler, barnesenger, belysning, sengetøy, oppbevaring, barneromsinnredning og mye mer, alt sammen fra gode merker! Her finner du et finfint utvalg av lekre og holdbare tipi-telt barna kan sette opp inne på barnerommet. Perfekt til kreativ og morsom barnelek i timevis! Arbeid og Kvalifisering.


Velkommen til verdens nydeligste trekjøkken. Dette lekekjøkkenet fra Sebra er laget i naturfarget og malt kryssfiner, og har lyse farger og et avrundet design som gjør at det tar seg like godt ut i ethvert barnerom som i stuen! Lekekjøkkenet fra Sebra har ovn, to brytere til kokeplatene og en avtagbar håndvask. Vi har også metallskilt med egen tekst. Alt av Interiør til Barnerommet.


Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! Varen har blitt lagt til i din ønskelisten. Håndmalte dørskilt til barnerom 3kr. Bokstavtog vogner Natur.


Veggbilde til barnerommet med din personlige tekst og sort ramme og den bestselgende va. Dekorative skilt i aluminium til barnerom. Stort utvalg av interiør til barnerommet. Småmøbler, dukkemøbler, kroker, knagger, kleshengere og gulvteppen i glade farger og morsom design.


Disse skilt platene har års garanti.

Teksten kan bli falmet av direkte sollys og bli slitt over flere år. Da kan man evt bestille nye navn om man ønsker det å feste på skiltet. Men dette skjer evt etter flere år.


Meget brukervennlige og slitesterke stempel for profesjonell bruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg