fredag 23. mai 2014

Magnetplate til vegg

Magnetplate til vegg

Rask bestilling og levering. Massive Stålrør på Spesialmål. Kjempe utvalg av kraftige magneter og magnetiske løsninger. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Utmerket til pedagogisk eller undervisningsformål, da man selv kan skjære ut egne former og symboler av platene. Se de kreative ideene med. To magnetiske metallplater med dobbeltsidig 3M-teip. Produktet har utgått Erstatningsprodukter, tilbehør og reservedeler kan fremdeles være tilgjengelig.


Magnetplate med bokstaver, Quercetti. Her kan det velges dekor eller se art nr. Har lyst på en forholdsvis stor magnetplate av et eller annet slag å feste på veggen så hun kan øve med bokstaver og tall. Noen som vet hvor jeg kan få tak i dette? Planleggeren har en magnetplate som kan henges på kjøleskapet eller en vegg.


Magnetplate til vegg

Et stort utvalg av magnetiske kort brukes på platen for å vise ukas plan. Oppslagstavler og whiteboard. Norges Fylker og Kommunekart laminert x 105cm.


Kartet inneholder kommunesammenslåingene som ble gjort 1. Brosjyreholder produsert i transparent sprøytestøpt polystyrén. Kan plasseres rett på bord eller disk. Alltid gode tilbud og rabatter.


Magnetplate til vegg

Vi lagerfører et bredt utvalg av display utstyr til butikk, hoteller, kontorer osv. Varesortimentet er stort og vi har alltid kvalitet som første prioritet. Velkommen til oss på Jula! Oppdag hva vi kan tilby deg! Se vårt store utvalg av kraftige neodym magneter till glass, whiteboards, kjøleskape ect.


Vår bestselgende oppslagstavle - Nå også med LED lys. Monteringskomponent ( dobbelt magnetplate ) for videovegg, for MultiSync X463UN, X464UN, X464UNV. Litt større magneter på mm har en styrke på hele kg. Dette er veldig mye, og åpner opp for helt nye bruksområder. En liten magnet kan festes til en vegg og holde for eksempel en hammer, helt uten problemer.


Du kan bruke magnetene til å holde på plass verktøy, og lage en oppbevaringsløsning for mer enn bare hammeren. Hos oss finner du Norges største utvalg av blokk magneter. Vitrineskap med magnetplate , korkeplate, kombinsajon av kork og magnet og en for kun postere. Ta kontakt for komplett informasjon og pris.


Ca 7-dagers leveringstid. Alle priser er ekskl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg