torsdag 29. mai 2014

Kjøkken gis bort

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Gis bort Eldre kjøkken gis bort timer siden. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser.


Ser du etter noe gratis?

Her kan du søke etter nesten hva som helst som gis bort. Sofa, salong, sykkel og barnesenger er noen populære søkeord. Oppvaskmaskin og kjøkkenvifte følger med.


Kjøkken innredning, ca år gis bort. Kan hentes ferdig demontert. Begge sidene av kjøkkeninnredningen har en bredde.


Noen av overskapene skal tas ned nå, resten av kjøkkenet skal tas ned rett over nyttår.

Må demonteres og hentes senest onsdag 11. Hvitevarer følger ikke med. FINN er hele Norges markedsplass. Her finner du nesten hva som helst. Møbler og interiør, Barneutstyr, Elektronikk og hvitevarer og Sport og friluftsliv er noen.


Sigdal kjøkken gis bort fra FINN. Annonsen kjøkken overskap hvit gis bort. Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren. Kjøp og salg Hallingdal.


December at 10:AM. Plast juletre gis bort ! Gjerstad- kjøpe-selge-bytte- gis bort has 0members. Dette er gruppen for folk som skal kjøpe,selge,bytte eller gi bort diverse ting i Gjerstad og. Denne gruppen er opprettet for kjøp, salg og bytte av eldre bygningsdeler og nyere. Vi har nå 2Ikea kjøkken gis bort fra Finn.


IKEA kjøkken , år gis bort mot henting innen torsdag 10.

Skal selge en leilighet og skal i den forbindelse pusse opp kjøkken før. Sofa spesielt, men også kjøkken , kommode, spisestue, seng og så videre. Div kjøkken utstyr gis bort ved henting.


Det er både kjøkken og et stort badekar i det gamle huset, men kjøkkenet er av det gamle slaget og badet er ikke ment for kroppslig renselse. Baptistmenigheten praktiserer voksendåp, og karet er både dypt og bredt og stort nok til at et menneske kan dukkes helt under. Les reglene før du begynner å annonsere.


Bruk Skriv innlegg Selge? For å bli medlem ER det et minstekrav å ha profilbilde, samt oppgitt bosted som f. Svestad kjøkken gis bort mot demontering og henting. Hybelkjøkken gis bort snarest.


Står klar til henting, kom og se. For bilde og mer info, send melding.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg