mandag 12. mai 2014

Røros ullpledd

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Ullpledd - Best pris i Norge!


Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom.

Se vårt store utvalg. De fire motivene til Naturpledd er inspirert av ulltråden og de ulike teknikker som kan gjøres i veving, fletting, knuter og strikking. Naturpledd serien er laget kun av naturlig farget garn – uten kunstige fargestoffer – noe som resulterer i en 1 naturlig produkt.


Treverket har en helt spesiell plass i norske hjem. Når temperaturen synker, er det godt å omgi seg med den naturlig lune varmen som stråler ut fra treet. Designet Skog er en stor billedvev i en lun fargepalett.


Myke, luftige og behagelige pledd i 1 ren norsk ull. Treverk har en helt spesiell plass i nordiske hjem.

Røros Pledd-Puter-Sitteunderlag stort utvalg. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Et godt utvalg pledd fra Røros Tweed er tilgjengelig i nettbutikken, besøk våre butikker for et enda bredere utvalg. Hos Kid har vi et stort utvalg av ullpledd , pelspledd og fleecepledd i ulike farger til lave priser.


Se mer og kjøp på Kid. Klikk for å se større versjon. Deilig mykt norskprodusert pledd fra Røros Tweed.


Syndin-serien er en leken vri av klassiske geometriske former, med farger inspirert av naturen i det vakre fjellområdet Syndin. Grått, mønstret ullpledd fra Tom Wood. Røros tweed wool blanket pledd designblanket norway designpledd Bjarne Melgaard. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Lite brukt Røros ullpledd til barn.


Prøv FINN levert, fra kr 75. Selger et ubrukt Røros ullpledd. Søk etter røros pledd på Kelkoo.


Sammenlign tilbud på røros pledd fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.

Det har vært kaldt og hustrig i Washington denne julen. Selv om presidentfamilien har feiret jul på Hawaii, har de kanskje varmet seg på ullpledd fra Røros i tiden før jul. Etter at Grand Hotell i Oslo hadde lagt et Røros -pledd i sin flotteste suite som en gave til presidentparet under fredsprisutdelingen, ba Barack Obama om flere. På Heimen Husfliden fører vi ullpledd frå Røros Twee Fram og Lillunn med fleire – alle gode, norske produsentar.


Pledda frå Røros Tweed er i 1 ull og varmar godt på kalde dagar. Personlig baby pledd med navn, fødselsdato, vekt og lengde. De finnes i flere ulike farger og alt dette.


Pleddene er laget i økologisk bomull og er allergitestet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg