fredag 30. mai 2014

Håndlaget kjøkken

Treet vi bruker er nøye utvalgt. Gjennom dialog med kunden skaper vi i fellesskap de mest fleksible og praktiske løsningene, enten vi bygger kjøkken eller interiør. Vi tilpasser materialene til omgivelsene, til rommet. Håndlaget baderomsinnredninger.


For den kresne kunde tilbyr vi håndlaget og spesialdesignede baderomsinnredninger tilpasse dine ønsker.

Vi lager spesialinnredninger tegnet og laget helt etter dine ønsker. Om du ønsker vår arkitekt skal tegne et forslag på ditt nye kjøkken , ta kontakt og du får en pris sammen med designforslaget. Se vår samling av håndlagde kjøkkenkrok av høy kvalitet, og inspirer ditt neste kjøkken med uno form.


Derfor er det å håndlage kjøkken for stadig nye kunder en glede for meg, ja, rett ut sagt en nytelse. At kundene kommer med sine ideer og tegninger og vil dele sin drøm med oss, og så – etter noen uker – at vi kan montere enda et håndlaget og skreddersydd kjøkken på plass i ei hytte, det er – ja, ren nytelse. Mitt lille kjøkken i Bygstad i Sunnfjord lager håndlaget mat av råvarer fra lokale produsenter.


Vi tror på håndverk og stolthet i faget, og knytter oss til de små leverandører som leverer til vårt kjøkken med stolthet.

Vi leverer selskapsmat laget fra bunnen av, og av høy kvalitet. Kjøkkenet er meget pent og sjeldent. Det er laget med mange flotte detaljer. Heltre både i skap- og benkeskrog, dører og hyller er en uslitelig og tradisjonsrik løsning som passer svært godt i hytter. Knut Ståle Skogstad har distrikt i Trondheim, Sør-Trøndelag, Møre og Romsdal.


Roger Byberg har distrikt i Trondheim, Nord-Trøndelag og Nordland. Europa til konkurransedyktige priser. Akan har egne designere og alle våre produkter er unike.


Alle våre kjøkken og innredninger leveres i heltre og håndmalt i tresortene eik, bjørk, ask, lønn og furu. Closefit badene våre lages etter ønskede mål og utforming. HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Vi ses på kjøkkenet ! Matlagingen blir en fornøyelse når den foregår på et vakkert og funksjonelt kjøkken.


Maten vil også smake bedre, har vi hørt.

Se vårt store utvalg av elegante design og få en smakebit på det nye kjøkkenet ditt. Løsningene tilpasses dine behov, både utforming, funksjon og overflatebehandling. La deg innspirere av våre referanser nedenfor og se for deg hvordan du ønsker ditt eget kjøkken. Rona Centaurus håndlaget vinkaraffel cm.


Raumgestalt skjærebrett lite tykt røyket eik, 29x12cm. Vi har Norges største utvalg av håndtak for ditt kjøkken , bad eller gang. Rask levering når du kjøper håndtak og knotter fra oss. Gratis retur og alltid gratis.


Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting! Vi har lagt vekt på at våre kjøkken lages i heltre, og ikke sponplater. Os Trekultur er like opptatt av å utvikle tidsriktige løsninger som å bevare klassisk stil. Os-Golvet lages av opptil 3år gamle trær fra Østerdalen. Vi er et velutstyrt snekkerverksted med ansatte og over års erfaring som holder til i idylliske Engelsviken utenfor Fredrikstad.


Som snekkerverksted og møbelsnekker håndlager og skreddersyr vi kjøkken , garderober, innredninger til resepsjon, restauranter, hoteller og kontorer alt etter behov, ønsker og mål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg