onsdag 7. mai 2014

Markise vind

Lave fraktkostnadene! Over år med fornøyde kunder. Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS.


Frontkappe er en diskret duk som monteres i markisens endelist.

Duken sveives ned vertikalt – og hindrer innsyn, lav sol og vind. Lyslist under markiser kan festes i vegg eller tak. Lyset kan justeres trinnløst med fjernkontroll. Gjør markisen enda mer stabil med våre justerbare vindsikringsstag.


Bestilles som tilleggsutstyr. Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning.


Cabrera kassettmarkise – beskytt markisen mot vær og vind.

Den gir et rent og stilfullt uttrykk som passer godt til de fleste hus. Kassettmarkisen er godt egnet for det norske klimaet fordi kassetten beskytter duken mot vær og vind. Den er lett å montere og lett å bruke, men det er selvsagt en risiko for mugg og annen skade på duken, hvis markisen er montert et veldig utsatt sted med mye regn og vind. Denne markisen er svært praktisk å montere for eksempel under et halvtak eller utheng – eller et helt overdekket område, slik som en vinterhage. Benchmark- markisen klarer sig i al slags vind og vejr.


En markise er naturligvis kun en fordel for dig, hvis du kan bruge den i al slags vejr uden at bekymre dig om, hvorvidt den kan holde til det. Det nytter altså ikke noget at anskaffe en markise , hvis ikke den kan bruges i alskens vejr. I skiftende temperaturer kan kondensen mellom duklagene fryse. Du bør ikke ha på automatisk styring under slike forhold.


Se vårt utvalg av markiser her. Husk bare at markisen bør ha minimum graders fall for at regnet skal kunne renne av duken. Når markisen er montert. Så snart jobben er gjort, bør du sørge for å impregnere duken med teltimpregnering.


Det beskytter markisen mot vær og vind , og gjør den mer motstandsdyktig mot jordslag. En solsensor kan kjøre markisen ut og inn etter behov. Kommer solen for fult – kjøres markisen ut av seg selv.

Levegg i glass til terrasse. Vil du bruke uteplassen som et oppholdsrom bør du tenke vindskjerming. Det er stor forskjell på en uteplass som er skjermet for vind og. Pergolamarkiser er en annen populær markise , som har et utvidbart og fleksibelt taksystem som på en integrert markise , men forskjellen at her har de føringsprofiler fastmontert i bakken. Disse tåler mye mer vind en en ordinær terrassemarkise.


Pergola gir deg muligheter til å bygge et hyggelig, definert uterom. En terrassemarkise fungerer som en effektiv solskjerming samtidig som du får et allsidig tak over terrassen. MARKISER OG VIND Terrassemarkiser.


Dette skal automatisert styring, såkalt vindvokter. Dette vil være mer påkrevet desto større areal markisen har. En dekorativ terrassemarkise som både pynter og beskytter terrasser og verandaer. Dersom markisen rulles inn i våt tilstan må den snarest mulig rulles ut igjen for å kunne tørke. Den bør ikke være innrullet våt i mer enn 2-dager.


Hvor mye vind den enkelte markise kan tåle er avhengig av fabrikat, størrelse og innfestning. Skyggeområder, vind og innsyn. Terrassemarkiser kan brukes til å skyggelegge områder ute.


Markiser har naturlige begrensninger i vind. De har en kompakt og robust konstruksjon som passer for private boliger, så vel som på restauranter og butikker. Tak til din markise er absolutt å anbefale. Med tak beskytter du markiseduken og for vann, smuss og grønske.


Det gjør også et mye bedre totalinntrykk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg