fredag 23. mai 2014

Male bilderammer

Fraktfritt over 5kr. Reserver ditt Hotell i Male online. Rammeverksted - Spesialtilpasset bilderammer. Her finner du alle våre rammer som kan målbestilles.


Hver ramme lages unikt for deg i vårt rammeverksted. Det å male speil, lamper, lysestaker, etc.

Barbro viser deg bilder, trinn for trinn, om hvordan du går frem. Nesten alt kan males. Når du velger bilderammer skal du i første omgang sørge for at rammen passer til motivet. Et svarthvitt motiv passer bra med de fleste rammefarger, mens en fargerik krever litt mer planlegging. For eksempel kan du få til en skikkelig fin helhet om du tar en av fargene som finnes i motivet og knytter det hele i hop med en ramme i samme nyanse.


Vi har også billige rammer i gull, sølv og kobber. Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt. Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x1 21x3 30x4 40x5 50x5 50x7 61x9 70x100.

Kjøp billige rammer på Desenio. Er det bilderammer hadde jeg f. Panduro sin hobbylakk, den finnes i halvblank og matt, og er en akrylmaling. Et oppspendt lerret på ramme er et godt grunnlag for å skape et maleri. De holder en høy kvalitet, er gode å male på og har en hyggelig pris – passer alle.


Vi har også et stort utvalg morsomme og innovative, selvklebende dekorasjoner og klistremerker som du kan bruke til å skape en rask og enkel forandring hjemme. Det har aldri før vært så lett å friske opp stilen og atmosfæren i et rom. Om du har glatte rammer i tre, så holder det stort sett å pusse med et fint sandpapir. Så kan du sette i gang å male.


Det kan være lurt å legge på et størk med grunning før du maler, men det er ikke nødvendig. Bruk olje- eller interiørmaling og gå over med en fordriver for å få et jevnt resultat uten sig i malingen. Gjenbruk fører til mindre søppel og mindre forbruk. Bengalack koster 1kroner på Byggmax, i tillegg trenger du en malepensel.


Sjekk ut våre hobbyartikler og finn bl. Vi har mange flere produkter og idèer enn du kan drømme om. Er bilderammen diskret og i samme stil eller farge som øvrige rammer, legger du tyngden over på bildene. Vil du derimot la rammene ta plass, velger du bredere og mer detaljerte modeller og kanskje også rammer med farger.


Modern Art Gallery har eget rammeverkste hvor vi har drevet med innramming i over år.

Hos oss får du velge blant et bredt utvalg rammeprofiler i forskjellige. Her får du et overblikk over de mange mulighetene man har i valget av den perfekte rammen. Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting!


Hvordan å male tre bilderammer Det er ikke nødvendig å ha kjedelige bilderammer på skrivebordet eller vegger. Uansett hva din foretrukne interiørdesign stil, det er en farge eller teknikk du kan bruke på dine tre rammer for å skape noe virkelig fabelaktig. Finn frem din indre kunstner og velg det bildet og den rammen som skal pryde hjemmet ditt.


Et bilde ser ekstra fint ut på veggen. I våre butikker finner du rammer for enhver smak, og en passepartout gir bildet ditt det lille ekstra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg