onsdag 7. mai 2014

Maling grå

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. En gulaktig gråhvit tone.

Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg. Alle som er opptatt av trivsel i hjemmet vet hvor viktig det er å velge de riktige fargene. Finn riktig farge og maling her.


Ren og lekker i uttrykket. Passer til en mengde andre mer kulørte toner. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs.


I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og.

Du kan bestille alt på nettet og få det levert hjem, eller så kan du låne henger. Hos MAXBO finne du innemaling som passer perfekt til rommet du skal male. Vi har alle typer maling til en billig penge.


Det gjør at fargen ikke blir. Kjøp på nett eller i butikk. Men en dyrere maling kan bli mer lønnsom i lengden. Les mer om vedlikeholdsintervall.


En silkematt maling (som de fleste ”vanlige” malinger er) kan altså ikke sammenlignes når det kommer til et mineralsk og kalkaktig utseende! Senere har Jotun også lansert kalkmalingen LADY Minerals – som også er perfekt til lune, greige-nyansene! Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Skal jeg velge løsemiddelbasert eller vannbasert maling ? Løsemiddelbasert maling brukes der det kan være urenheter i betongen fra før (olje, fett osv.). Denne versjonen er normalt vår anbefaling i garasje, fjøs, verksted og lager.


Lukter sterkt under og rett etter påføring. Husk å bestille tynner i tillegg til maling !

I enkelte lys kan den oppleves som varm og nesten litt rosa, mens i andre lys blir den litt kald og mer grå sier Emily. Emily valgte også å male møblene i Luftslott, men brukte da vår maling Ambiance Superfinish. En matt maling som passer perfekt til akkurat møbler og treverk. En kald grå vegg mot en varmgrå sofa, kan plutselig få sofaen til å virke på både gul og skitten i tonen, mens veggen på sin side drar seg blålig og kal forteller fargeeksperten.


Se hele hjemmet hennes her! Hos oss får du god utemaling som tåler all slags vær og vind. Se utvalget av maling. Mørke farger blir mer sarte på matte overflater.


I rom med mye trafikk kan det snart oppstå skinnende områder på veggen hvis du har valgt en matt maling i en mørk farge. For å unngå dette problemet kan du velge en maling med en høyere glans, og som altså er mer blank, til de mer trafikkerte områdene, som f. Den slitte furutrappa hadde sett bedre dager. Men med noen strøk grå maling og trappetrinnstepper ble den som ny!


Som kjent blir furu ganske mørkt med tiden, og i tillegg var trinnene veldig slitt etter mye gåing opp. Ta hensyn til alle detaljene når du skal velge farge! I vårt nye fargekart kan du studere en rekke ulike grå nyanser, fra de kjølige og nøytrale til de lune og varme.


Hver hovedfarge har sine tilhørende fargeanbefalinger. Ved å følge våre anbefalte kombinasjoner får huset en harmonisk fremtoning, forsikrer hun. Da bør du sjekke ut vår selvrensende maling , OPTIMAL. MALING AV PEIS MED TEGLSTEIN: – Vask med JOTUN HUSVASK.


Se til at underlaget er rent, fast og tørt. Er det mye sot i eller misfarginger i underlaget kan du grunne med JOTUN KVIST OG SPERREGRUNNING. Deretter kan du male med LADY Wonderwall (lett å vaske), LADY Pure color (matt og vakker) eller LADY Vegg (rimelig og god).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg