torsdag 15. mai 2014

Design ditt eget kjøkken

Velg akkurat den fargen, stilen og innredningen du vil. Kjøp kjøkken på IKEA. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA.


Funksjonelt design , skapt til din hverdag, rask levering. Hos DESIGNA selger vi mer enn kjøkken.

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Finn inspirasjon til ditt nye luksuskjøkken hos uno form. Skapt med hendene, hodet og hjertet. Du designer ditt kjøkken ved å velge én av kjøkkeninnredningene som vises som små bilder nederst i designprogrammet. Det å skulle bygge nytt kjøkken er en stor drøm for mange, men det kan også være en utfordring å finne et kjøkken som passer akkurat ditt behov og din smak.


Med et tegneprogram blir det lettere for deg å lage akkurat det kjøkkenet du alltid har drømt om. Tegn ditt eget kjøkken ! Vi har eget tegneprogram.

Vårt tegneprogram er nå oppdatert med våre fronter, om du ønsker slett kjøkken eller kjøkken med profiler. Når det gjelder innredning av ba finnes det mange muligheter for å skape et lekkert og personlig rom som gjenspeiler deg og din stil. Les videre og få inspirasjon til hvordan du designer ditt eget bad med flotte elementer. Design ditt eget bad med flotte elementer. Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti.


Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din. Lagre og send tegningen til oss og fortell hvilken av våre kjøkkenmodeller du ønsker å se den i – så får du prospektet tilbake med riktig design – og pris!


Abonner på Kviks nyhetsbrev og bli inspirert av produkter og kampanjer innen kjøkken , bad og garderobe. Jeg aksepterer Kviks personvernregler. Her kommer du inn på vår server og kan designe ditt nye kjøkken eller bad. Kjøkken fra IKEA er både fleksible og funksjonelle og inneholder mengder av gode løsninger.


Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger. Den er enkel å bruke og lar deg visualisere din drøm. Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her.


Hos Kvik finner du kjøkken i nøye utvalgt dansk design til ethvert budsjett.

Vi vet at et nytt kjøkken er en stor beslutning. Her er noen tips til hva du bør tenke på når du skal designe ditt eget kjøkken. Hva liker du spesielt godt i ditt nåværende kjøkken ? Hva vil du gjerne ha endret på?


Løsningen, farge på skapfronter, benkplate og håndtak. Eller kanskje håndtakløst? Er det noen hvitevarer som du vil fortsette å bruke i det nye kjøkkenet ditt ? Les hvordan et designmøte hos oss foregår og hva du kan gjøre for å forberede deg best mulig til et slikt møte. Hos Flisekompaniet kan tegne ditt eget bad ved hjelp av vårt tegneprogram.


Dessverre er det slik at de fleste gode dataprogrammene til formålet er kostbare, og å få en konsulent eller arkitekt til å gjøre jobben er heller ikke noe som er morsomt for deg som lett får vondt i lommeboka. Planløsning av kjøkken Å planløse sitt eget kjøkken kan være litt komplisert. Når du handler hos oss, tar vi deg på en spennende reise gjennom de mange mulighetene. Vi diskuterer og analyserer alltid dine behov for ditt fremtidige kjøkken og hvilke kjøkkenelementer som passer best i din smak. Vi ønsker deg velkommen til vår butikk på Frednesøya i Porsgrunn.


Mulighetene er mange med Svane-spisebord. Hos oss kan du få ditt eget spisebor slik at det passer til ditt nye Svane kjøkken. Vi tilbyr et utall av muligheter, og gir deg som kunde mulighet for å få fremstilt et helt unikt spisebord som passer til dine behov og ønsker.


Alt av moderne kjøkken fra Schmidt er utformet med finesse, spissfindighet og lekre detaljer, fra topp til bunn, og det spares verken på kvalitet eller funksjonalitet. Det brede kjøkkenutvalget vårt gir deg et utall kombinasjonsmuligheter, slik at du kan sette sammen et kjøkken med en moderne design som passer perfekt til deg og hjemmet ditt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg