tirsdag 13. mai 2014

Innramming oslo

Innramming oslo

Tegninger, kunsthåndverk, designartikler, skulpturer, smykker og bøker. Kan besiktiges i dag! Alt innen rammer og innramming. Reserver ditt Hotell i Oslo online. Speilene lages til størrelsen du ønsker og rammen kan du velge blant hundrevis.


Innramming oslo

Rammeverksted leverer også speil. Innramming Oslo - balkongskjerming, dusjløsninger, glass over kjøkkenbenk, enegriglass, fornebu, rammeverkste garasjevindu, frostet glass, bislett. Profesjonell innramming og rammeverksted i Oslo Galleri Kollekt har eget rammeverksted midt i Oslo sentrum.


Verkstedet har god kapasitet og et bredt utvalg av rammelister og glass i høy kvalitet. Det personlige møtet med kunden er alltid i fokus, vi strekker oss langt, og gir det lille ekstra. INNRAMMING TIL KUNSTNERE OG UTSTILLINGER Med Norges største rammeverksted har vi stor og god kapasitet til alle typer oppdrag innen innramming. Vi kan jobbe raskt og godt på korte frister, såvel som lange frister.


Har du rammet inn hos oss og bildene skal til utstilling tilbyr vi pakking og sending av dine bilder. Ta kontakt for tilbud. Galleri Artifix selger kunst, rammer og tar inn bilder til innramming i Oslo , vi spenner opp lerret på blindramme og rammer inn speil på spesialmål. Ved bestilling må du bare oppgi ditt medlemsnavn på forumet for å få tilgang til rabatten. Kunstveggen har valgt ut den rammemakeren i hver by som vi mener tilbyr best mulig innramming til riktig pris.


Stort utvalg av rammelister, kun syrenøytrale materialer. Mangfold av flotte bilderammer. Spør oss om fotoinnramming i dag! Vi kan hente og levere innenfor Oslo -regionen. Kom gjerne innom vårt rammeverksted i Østre Aker vei 24b, eller kontakt oss for et hyggelig tilbud.


Mesteparten av det du vil se på vår nettside , er for å vise litt spesielle ting , men når det kommer til vanlig innramming av bilder er det også veldig mange muligheter. Vi viser i butikken hvordan du kan forsterke kontraster, få frem en dybde , forsterke underlyset i bildet osv. Kunstgalleriet Det Gylne Snitt tilbyr sine kunder kunst fra etablerte norske samtidskunstnere som Franz Widerberg, Nico Widerberg, Gunn Vottestad m. Spesialitet: Maleri- innramming.


De syv første årene var vi nabo med Blomqvist Kunsthandel i Tordenskioldsgate i Oslo sentrum. Ditt behov er vår utfordring. Vår kundekrets er i Oslo men også hele Norge grunnet vårt meget brede sortement innen rammer med totalt forskjellige størrelser, farger og modeller. Vi jobber tett med kunstnere, gallerier, museer, samlere og næringsliv for å gi alle kunstverk bevarende innramming. Med forgyller- og malerverksted på huset, tilbyr vi det meste av finish og overflatebehandling på rammer.


Innramming oslo

All innramming lages etter individuelle mål og ønsker, og vi bruker kun det beste av materialer. Vi har over års bransjeerfaring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg