torsdag 15. mai 2014

Grågrønn farge

Det første hun gjorde da de flyttet inn var å male veggene, og fargen hadde vært klar lenge: I flere år hadde hun hatt et stykke stoff i en støvete grågrønn tone liggende. Fargen var helt perfekt – ikke for varm og ikke for kald. Hun gikk til en lokal fargehandler, og der klarte de å blande seg frem til nøyaktig den riktige nyansen.


Da vil de hvite detaljene se skitne og gule ut. Alle farger nevnt over kan fint kombineres med hverandre.

Den er universell og kan passe til et kjøkken i en bygård fra århundreskiftet, til huset ved sjøen eller i et vanlig rekkehus. Denne grågrønne tonen er universell og klassisk og kan derfor stå som en trygg ramme over mange år. Den duse og vakkert dempede fargen Lenas Dusty Green er fantastisk å male med for å skape et personlig og varmt soverom. Et diskret slør av noe grønt er nemlig å skimte i bakgrunn… Wow – dette er en tøff farge ! Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for. Diana valgte en nydelig grågrønn farge på alle vegger i leiligheten sin.


Balanse Verdens fineste blågrønne farge. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs.

I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Nordvendte rom kan gis sol og varme med lyse farger fra den varme delen av fargesirkelen. Gulgrønne, gule og rødgule farger har et streif av sol i seg, og kan bli flotte i disse rommene.


I sydvendte rom kan en kjøligere fargeskala gjerne gi en positiv friskhet i rommet. Her kan man med fordel gå mer mot blått og grønt enn gult og rødt. Inspirerende artikler med denne fargen. Finn produkt i denne fargen.


Se mer fargeinspirasjon. Kunsten å velge rett gråfarge. Endelig er det blitt tid til å lansere vår helt nye fargekart, fylt med inspirerende farger til boligen din. Greyhound inviterer seg til et annet rom i huset vårt, også dedikert til avslapning, på badet. Denne plassen dedikert til personlig hygiene på daglig basis er zen og rolig.


Greystone er flott for å legge til litt farge mens den fortsatt er minimalistisk og skaper et rent, trendy. Det går en frisk grønn bris over landet for tiden. Denne fargen har blitt veldig populær etter den ble lansert, og det er ikke uten grunn! Fargen er perfekt balansert med akkurat passe mengde sort i seg, og gir en behagelig dempet opplevelse.


Dette er en vakker, nedtonet og grålig mintfarge.

Tiden var inne for å gi noen Smartpanelfarger avskjed og ønske nye velkommen. Vi har ryddet opp litt, sortert, tatt ut noe og lagt til andre. Vi har jobbet frem rolige nye farger , og satt sammen tre paletter. Disse tre palettene vil gjøre det enklere for deg å velge farger til hjemmet ditt.


Faerytale er et eventyrlig lett, bløtt og vakkert garn. Det egner seg til både store og små plagg som både luner og kjennes myke mot kroppen. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun.


PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg