mandag 19. mai 2014

Grønne fliser kjøkken

Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Perfekt til gulv og vegg på kjøkken , bad og gang.


På denne måten får du adskilt kjøkkenet fra stuen eller spisestuen, og skaper et blikkfang i rommet.

Om du velger kjøkkenflis, er det også flere typer fliser du kan velge. I dag er mosaikkfliser er populært valg, men det er heller ikke feil å velge større fliser. Uansett hva du velger, tenk nøye gjennom hvilken flis du velger til.


Før du begynner å smøre lim, må du finne ut hvordan flisraden ”går ut” i endene. Last ned ” Fliser kan du legge selv” for å finne frem til punktet ca. Kjøkken fra Drømmekjøkkenet.


Her finner du linker til det meste som finnes i sortimentet, alt ifra kjøkkeninspirasjon og sosiale medier til spesifikke produkter til kjøkkenet. Norges største lagerførte utvalg av fliser.

I vårt utvalg finner du alt fra billige fliser hvor du får mye for pengene, til eksklusive designfliser i høy kvalitet. Valg av mosaikk på kjøkkenet er en flott måte og sette et ekslusivt preg på kjøkken men vær også bevisst at fugefargen vil påvirke flisenes utseende kraftig. Kjøp marokkanske fliser. Pynt hjemmet ditt og gi det særpreg med flotte, marokkanske fliser. Uansett hvilken stil du har i hjemmet ditt, vil marokkanske fliser , også kalt historiske fliser , pynte opp og gjøre rommet unikt.


Du kan bruke flisene på gulv eller vegg, og du finner dem i mange slags mønstre og farger, alt etter hvilken smak du har. Store fliser kan få et lite rom til å virke større. Små fliser finnes helt ned i mosaikkform med bittesmå fliser.


De er gode å bruke til buede hjørner, former, border og dekorasjon. Avlange fliser kan gi illusjon av større takhøyde i et rom med lavt under taket. Historiske fliser med mønster er allsidige og miljøvennlige.


Norfloor har et enormt utvalg av italienske kjøkkenfliser til gulv og vegg i alle prisklasser og vi kan tilby kjøkkenfliser i alle farger, størrelser og overflater. HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Med fliser kan du gi rommet et særeget og unikt preg som i tillegg har et praktisk formål. En samlingsside for vårt produktområde kjøkken.


Invester i fliser som utgjør det lille ekstra. Fliser på kjøkken kan ha verdiøkende effekt ved salg.

Våre fliser passer til både klassisk kjøkken og moderne kjøkken. Vi har stort utvalg av mosaikkfliser som gjør seg veldig på kjøkken og er den flisen som ofte blir. Nytt kjøkken i løpet av en ettermiddag ved hjelp av kjøkkenplater.


Så tenker du på miljøet, så er dette perfekte fliser for deg. Ingen fliser og fugemasse. Vi er med i Grønt Punkt Norge.


Noen kaller det designfliser eller mønsterfliser, andre antikke fliser , s ementfliser eller marokkanske fliser. Kanskje betongfliser eller dekorative fliser som f. Uansett, dette er fantastiske vakre fliser og er mest benyttet i gang, hall, entre, kjøkken og bad. FagFlis fører keramisk flis fra ledende leverandører i Europa. Bli inspirert og finn fliser , butikker og annen informasjon på vår webside.


Klikk her for å se utvalget vårt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg