onsdag 7. mai 2014

Vaskemaskin til hytta

Direkte fra eget lager til lavpris. Disse to modellene har plass til kuverter, og har funksjoner som intensiv-, normal-, økonomi- og hurtigvask. Det kan være greit å ha en vaskemaskin på hytta , spesielt for lange dager i ferieukene.


Candy har en kompakt kombinert vask- og tørketrommel med en dybde på kun centimeter, som gjør den til det perfekte valg for. Savner sårt en vaskemaskin , lar det seg gjøre på noen måte?

Har vannpumpe utenfor hytta. Og takk for spørsmålet ditt. At du ikke har infrastruktur som innlagt vann, strøm og så videre, trenger ikke hindre muligheten til å skaffe. Har strøm, men ikke innlagt vann på hytta. Vaskemaskin er alltid godt å ha, også på hytta.


Det finnes også et utvalg av kompakte modeller som er mindre enn standardmodellene på cm. Disse passer for eksempel utmerket i storbyene der begrepet compact living har blitt en del av livet, eller til de som er på utkikk etter en liten vaskemaskin til hytta.

Ideell for små leiligheter, hytter, campingvogner og båter. Lavt vann, energi og tidsforbruk. Lykken er en vaskemaskin.


Da familien kjøpte stedet hadde vi hverken strøm, telefon eller innlagt vann , og doen var en bøtte. Oslo, bæres opp fire etasjer uten heis, for så å vaskes og fraktes tilbake til hytta. Gå til Hvordan koble en vaskemaskin i distriktene uten innlagt vann. Hvis hytta ligger i skrånende terreng er det kanskje. Flott liten vaskemaskin som er lett å ta med seg.


Passer perfekt på hytta , i bobilen, campingvogna eller båten. Lastekapasitet på kg tøy. Har en gammeldags bryggepanne på hytta. Kona og dattera var imponert over hvor greit det var med gammel teknologi. Man behøver ikke lenger ta hensyn til forskjellige kabel- dimensjoner, volt lyspærer, spesielle lamper og annet spesial- utstyr hyttefolket med tradisjonelle solstrømanlegg er vant med.


Et økonomisk valg Noen steder i landet er hytta kanskje plassert slik at tilknytning til el. Dingsetips har gjort jobben og skrevet huskelisten.

Det eneste du trenger å gjøre er å bestille! Bestill produktene på hytta nå – få en fortreffelig tur neste gang! PS: Fri frakt dersom du bestiller for mer enn 4kroner. Nå behøver du ikke lenger drasse med deg vaskemaskinen på ferien!


Produserer sin egen strøm og er gratis i bruk. Vi får lagt inn vann på hytta til våren, og da vil vi ha dusjkabinett og vaskemaskin på badet. Eller er det bare av forsikringshensyn? Ps: Hytta har vaskemaskin , noe veldig få hytter har, men er utrolig praktisk for da slipper du å pakke så mange klær med på tur.


Aktiviteter: - Sandstrand 3-min å gå fra hytta. Har du vaskemaskin på en hytte som står tom hele eller deler av. Er følgende mulig å få til på utekjøkken: Vanntank med liten pumpe som skaper nok trykk – med koblinger til oppvaskmaskin (en liten bordmodell for kuverter) og så bare en stikkontakt på veggen ute. I nærheten av boden (vanntanken) tenker vi å plassere. Ingen grunn til å bale med å vaske klær for hånd hvis du har håndvaskprogram på vaskemaskinen , altså!


Hytta er komplett utstyrt med alt av hvitevarer og kjøkkenutstyr, stk TV med masse kanaler og dvd spiller, støvsuger, vaskemaskin og annet nødvendig tilbehør. Hytta ligger fint til på Furutangen Panorama med utsikt, alpinbakke og løyper rett utenfor døra. Ta skiene til Mattisstua og spis middag - ta heisen hjem! Fiber- og gummipakning er inkludert. Kledning i PVC og vinkel av nylon.


Helt uten skjemmende kraftledninger kan du få 2volt strøm i stikkontaktene på hytta. Ved hjelp av en omformer omgjøres likespenningen i ditt volts solcellebatteri til vanlig 2volts vekselspenning. Du kan benytte deg av alt 230V utstyr på hytta : Lys, kjøleskap, tv-spill, tv, hårføner, pc – kort og godt det du måtte ønske!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg