tirsdag 20. mai 2014

Rullegardin 60 cm

Rullegardin 60 cm

Pris-garanti Skreddersydd selv dit rullegardin. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Hvis du ønsker å ha det helt mørkt når du sover er rullegardin på soverommet den beste løsningen.


Rullegardin 60 cm

Vi har også lystransparante rullegardiner som slipper inn lyset. Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen. God kvalitet til lave priser. Vælg rullegardiner, når du gerne vil have en gardinløsning, som er både lækker at se på og nem at anvende. Et rullegardin er velegnet i soveværelset og fås som lysdæmpende eller mørklægningsgardin.


Hos JYSK tilbyder vi et stort udvalg af almindelige rullegardiner og ovenlysgardiner med og uden kædetræk. Naos lystett rullegardin (kun bestillingsvare i butikk). Alle rullegardiner har er avsluttende hvit metallist nederst. Rullegardinene leveres komplett med hvite fester og kjedetrekk.


Goed bedacht, maar brakke kwaliteit. Heel handig om te plaatsen en inventief systeem, maar de uitvoering ervan is gemaakt met goedkoop en geen. Denne rullegardinen fra Decosol fåes med en rekke ulike spesifikasjoner så de bør dekke de fleste behov. Fleksibel montering, monter den inni karmen, på veggen, eller i taket.


På baksiden har disse rullegardinene folie som ikke bare holder lyset ute. Den stopper også solvarmen om sommeren og reflekterer varmen fra rommet tilbake om vinteren. Flexibility, cost efficiency, accuracy and innovation power along the entire value chain.


Rullegardin 60 cm

Stort udvalg af plisse- og rullegardiner med og uden mørklægning. Passer til alle rum og nem montering. Solskjerming med rullegardin er svært effektivt, og en av grunnene til at rullegardiner har vært populært i alle år. En rullegardin i stua hindrer at du får solen i øynene når du ser på TV, eller sitter foran PC-skjermen. På soverommet eller barnerommet sikrer den en god natts søvn ved å stoppe de forstyrrende solstrålene.


Svart rullegardin med striper og kjedetrekk fra Debels Cosmos-serie som fås i mange størrelser. Heisgardiner fra Ellos til bra priser. Velg blant heisgardiner og liftgardiner i ulike modeller og farger.


Rullegardin 60 cm

Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Se Norges største utvalg av rullegardiner i alle farger og mål.


Finn din nye rullegardin hos UNIG og få gratis stoffprøver, rimelige priser og lynrask levering. De målene du bestiller, er de målene den ferdige gardinen vil ha (inkl. beslag).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg