onsdag 21. mai 2014

Lampe over bord

Rimelige bord til restaurant, hotell, café og bar. Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell. Se vårt store utvalg her! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Lampe over bord

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Kjøp bord hos Trademax.


Alltid lave priser og et stort utvalg! Når du skal henge opp en lampe over spisebordet ditt, kan det være lurt å tenke på , at man skal kunne se personen som sitter ovenfor deg. Over spisebordet bør du bruke en eller flere lamper som henger over bordet med sentrert lys ned på bordet. Pass på at lampen ikke blir montert for lavt.


Anbefalt høyde er ca. Belysningen bør være tilkoblet til en dimmer slik at du kan justere lyset til akkurat det behovet du har der og da. For å finne den beste lyskilden over spisebordet skal du velge en alminnelig glødepære eller en klar halogenpære.


På denne måten ser både maten og du, mest innbydende ut. Sørg for å velge en lampe med en stor spredning av lyset, for å få et jevnt lys over bordet. Hvor høyt skal lampen henge over spisebordet? Vi har vel kanskje alle vært borti utfordringen med å henge opp lamper og bilder hjemme.


Det skal forsøksvis henges rett og pent, i tillegg kommer utfordringen med hvor høyt de skal henge? Dere som har lampe over salongbordet, hvilken har dere? Jeg sliter med å finne en jeg tror vil passe.


Vanlig plafond er jo ganske kjedelig, men så tenker jeg at lamper som henger bare vil være i veien? Og hvilken størrelse bør det være? Er den for stor blir den vel irriterende, men blir den for liten blir den kanskje malplassert?


Hva om lampen ikke henger over et bord ? Hvis du ønsker å ha en pendellampe hengende i rommet, er det viktig å passe på at ikke noen kan støte bort i den. Henger du den godt og vel to meter over gulvnivå, burde det går bra. Hvordan kan du gjemme eller forkorte ledningen? På noen lamper kan du trekke ledningen inn i dekslet ved opphenget.


Lamper og belysning til hele boligen. Uansett om det gjelder belysning inne eller ute så har du ved ditt valg av lamper store muligheter til å påvirke. Hos IKEA finner du lamper og annen belysning både på nett og i varehus. La deg inspirere av hvordan interiørdesignerne våre bruker belysning til å sette prikken over i-en i et rom. I alle interiørstiler finnes det håndlagede produkter og med den rette lampen eller lyset vil man kunne gjøre uttrykket komplett.


Vi hjelper deg gjerne i alle fall, med å få tak i en lampe som kan skape en atmosfære hvor du kan roe helt ned i, eller lamper som bidrar til at du kan jobbe konsentrert og motivert. Her finder du alle lamper der passer godt over spisebordet. Mange søger også efter spisebordslamper. Alle vores lamper leveres fragtfrit og med pærer. Her finner du et bredt utvalg av bord til forskjellige anledninger og rom.


Se igjennom et stort utvalg av stilfulle bord for ethvert rom. Men designet er én ting - at vælge den rigtige type lampe kan være noget helt andet. Vi har selv lavet nogle brølere med valg af lampe over spisebordet og så får vi ofte spørgsmål til samme emne, så vi har et par gode råd og ideer, men husk at du selv skal vælge lige dén lampe som du synes passer perfekt. Udfordringen ved en lampe over sofabordet er, at den skal give et godt og brugbart lys, ikke for meget lys og så skal den være lukket, så lyset styres nedad hvor lyset skal bruges. Men det er faktisk ikke så svært at finde en lampe , bare tænke på et par ting: Vælg den rigtige størrelse lampe over sofabordet.


Spisestuen er ikke bare et bord med stole men en væsentlig del af dit hjem, og det må din lampe gerne afspejle. Ofte er spisestuen familiens samlingspunkt. Det er her vi spiser, får talt sammen, laver lektier eller arbejder og mødes med venner ud på de små timer. Derfor er din lampe over spisebordet med til at sætte den rette stemning. LED-bordlampe - Moderne på ditt bord.


Her får du fremtiden hånd i hånd med moderne lysteknologi. En lampe som ikke bare sparer strøm og penger, men også er bra for miljøet. Er det mulig å få en flott bordlampe som har akkurat denne kombinasjonen av moderne teknikk og det klassiske? Elektronikken må beskyttes og det stilles ulike krav til valg av materiale.


Lampe over bord

Hos oss får du akkurat dette. Det første sifferet angir hvor godt lampen er beskyttet mot fremmedlegemer. Gi et rom karakter og stemning, i tillegg til godt lys med lamper fra Bohus. Med en lampe kan du raskt gi et rom en ny stil og med godt lys blir aktiviteter som strikking, lesing og matlaging enklere.


For at du skal finne den perfekte lampen tilbyr vi et bredt utvalg lamper, fra taklamper og gulvlamper, til barneromslamper og dekorbelysning. Med taklampe eller plafond får du godt lys i rommet, enten det er over spisestuen, sofakroken eller på barnerommet. Se hele utvalget av taklamper og plafonder på.


Når du skal hænge en lampe over dit spisebor skal du først og fremmest tænke på, at man skal kunne se hovedet på den person der sidder overfor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg