torsdag 15. mai 2014

Interiør natur

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser.


Mosegrønt og ulike nyanser av olivengrønn setter et lunt preg på interiøret , og er viktige farger i høst. Innred hytta med rustikt treverk, saueskinn, flettet kurv og ull. Elementer fra naturen gir et lunt, varmt og innbydende interiør.

Ved å la interiøret på hytta harmonere med eksteriøret skaper du helhet og harmoni. Når inspirasjonen hentes fra naturens egne farger og materialer, fremstår interiøret med en unik og naturlig harmoni. For å hjelpe deg med å finne det interiøret du ønsker, kan du bla gjennom bilder av interiør natur i galleriet under. Hvis du trenger mer inspirasjon, bare bla i kategorien interiør til hjem.


Stilren spisestol uten armlen, med sortmalte eikeben. Passer perfekt sammen med stol med armlen, om du vil ha andre endestoler. Kommer også i fargen beige og natur. Detaljer som gjør en forskjell.


Bytt ut noe av det gamle med sesongens fineste interiør til en svært rimelig pris.

Det er i interiørets detaljer du skaper et personlig hjem. Se vårt utvalg av sesongens puter, tekstiler, vaser og lysholdere og sett sammen din egen stil. Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering. Besøk vår nettbutikk idag!


Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen. Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet. Varene bestilles fra vår leverandørs lager. Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for.


Vanligvis forbindes ordet interiør med rom på innsiden av en bygning, inkludert rommets overflater samt møbler og andre løse og faste gjenstander. Interiør betyr det indre, det som er på innsiden. Det brukes også om innsiden av transportmidler som biler, passasjertog og ferger. Siden vi nordmenn tilbringer så mye tid innendørs, liker vi å ta med naturen inn i interiøret. Vegger som er beiset, vokset eller lasert og lar den levende trestrukturen synes, skaper en varm og hyggelig atmosfære.


Kolleksjonen Tre Bukkene Bruse er satt sammen for å understreke dette ekte og jordnære uttrykket. Fornye badet uten å skifte ut alt? Vi har et stort utvalg av sesongens fineste interiør til ditt baderohåndklær, baderomsmatter, skittentøyskurver, dusjforheng med mer. Finn interiøret som passer for deg og din stil.


Sögne Home er en leverandør av interiørartikler i tidsriktig skandinavisk design.

Vi leverer interiørartikler til forhandlere over hele landet og med kort.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg