torsdag 22. mai 2014

Skjerming innsyn vindu

Effektiv og skånsom måte for å unngå uønsket innsyn uten å miste sollyset. Sjekk utvalg og kampanjepriser her! Solavskjerming er perfekt til vinduer med innsyn. Mulighetene er mange og vi tilpasser de i spesialmål til dine vinduer.


Du får ingen folie som kan gjøre dette annet enn sandblåstfolie som slipper lys gjennom men hindrer både ut og innsyn.

All annen folie vil favorisere sikt fra den mørke til den lyse siden. Det går ikke å trylle slik at man får enveis sikt uansett lysforhold. Grunnet tekniske problemer er butikken midlertidig stengt. Kunder som har bestilt og betalt har ikke blitt trukket, og reservasjonen på beløpet vil bli hevet så. Avskjerming AS fører alt av kvalitetsutstyr til skjerming mot: innsyn – sol – vær – vind – lys – varme – glass støt – akustikk – brann – m. Trenger dere bistand i form av rå veiledning, måling og montering av utstyr?


Vi tilbyr rask og god hjelp med over 90års samlet kompetanse!

Lameller er praktisk og moderne. Har du store vinduer fra tak til gulv og ønsker noe annet enn tradisjonelle gardiner, er lamellgardiner et godt alternativ. Du kan enkelt regulere for dagslys og innsyn , enten du vil slippe inn eller stenge ute lyset. En levegg er en tett skjerm som skal hindre innsyn , støy og vind. Levegger kan være meter lange før søknad eller melding er nødvendig.


Høyden kan være inntil meter. Veggen kan være frittstående eller forbundet med bygning. Avstanden til nabo skal være minst fire meter. Sliter du med innsyn fra naboen?


Solskjermingene dine gjør mer nytte enn du tror. I de fleste byer og tettsteder i Norge føres det en fortetningspolitikk som innebærer at markagrensene er fredet og at husene heller skal bygges tettere. Se vårt store utvalg av produkter innen innvendig solskjerming og bestill gratis befaring. Dekorative design og mønstre, i mange forskjellige farger.


Det er ikke alle forunt å ha en bolig som ligger så usjenert at ingen har innsyn til ett eller flere rom. Gardiner er kjekt å ha for å slippe å sitte på utstilling, men nå som dagene endelig blir litt lysere, er det trist å stenge lyset ute. For permanent skjerming bør det velges folie på glass, og det finnes andre løsninger for midlertidig skjerming.

Generelt kan det sies at alt som fungerer som skjerming innendørs i en stue også fungerer i kontorlokaler, men ikke alt ser like bra ut. Vi har mange typer vinduer på lager og kan spesial bestille etter mål. Et annet alternativ levegger bestående av stendere og klare eller frostede akrylglass. Mange verandaer levers med klart herdet glass.


Da kan innsyn enkelt stoppes ved i ettertid å lime frostet folie på glasset. I kombinasjon med terrassemarkise og eventuelt terrassevarmer gir levegger uteplasser som kan brukes mer eller mindre hele året. Det fine er at folien slipper inn lys og pynter opp, samtidig som den hindrer sjenerende innsyn. Det hender også at en har utsyn en ønsker å slippe.


Da kan plastfolien også gjøre nytte, samtidig som du får beholde mye av lyset. Vindusfolie skjermer for uønsket innsyn , samt bidrar til et bedre inneklima. Foto: Fantasi Interiør. I et vindu vendt mot vei eller nabo er plisségardin perfekt. Plissé er en svært fleksibel løsning som hindrer innsyn.


Dra fra ”toppen” og ne eller dra fra ” bunnen” opp – og plasser plisségardinen der du ønsker å skjerme for innsyn. Plisségardiner kan tilpasses ethvert vindu – uansett hvilken form det har – og finnes i mange. Samtidig hindrer vindusfolie at lyset inn i rommet den er montert på, blir like skarpt.


Hos oss finner du vindusfolier i forskjellige varianter. Se hvor mye du sparer på å ta mål og montere selv. Du kan velge om du vil ha vindusfolie med mønster, matte eller fargede.


De finnes i mange farger og strukturer, også lystette. IKEA - DYNING, Innsynsskjerming for balkong, svart, Beskytter mot vin sol eller innsyn på balkongen. Dopefargeprosessen reduserer forbruket av både vann og farge, samtidig som den gjør tekstilen mer fargeekte sammenlignet med tradisjonelle fargeteknikker. Consol er spesialister på profesjonell solskjerming, interiør-, dekor- og sikkerhetsprodukter for næringsbygg, privat bolig og bil. Med takvindu på badet får du inn dagslys uten å få innsyn.


Bestill gratis befaring! For å unngå å bli blendet av solen, bruker du justerbare persienner. Snakka med en som solgte det, og han anbefalte den mildeste skjermingen på vanlige hus.


Den skulle visst skjerme caav varmen ute, og være liten forskjell utseende messig i forhold til ett vanlig vindu.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg