torsdag 15. mai 2014

Inspirasjon til stue

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Finn inspirasjon til stue hvis du ser nå. Inspirasjon til stua. Velkommen til stuegalleriet.

Her finner du ulike stuemøbler i mange forskjellige stiler og størrelser. Klikk på bildene for mer informasjon. Stuer som de fleste av oss bare kan drømme om, her er det masse inspirasjon å hente.


Mange av disse er stylet av profesjonelle interiørdesignere og interiørbyråer. Men du kan absolutt få til like fin stue selv ved å hente litt inspirasjon på nett. Se inspirerende bilder av stuer og finn de rette produktene. Farge og inspirasjon.


Se og bestill fargekart.

Nedlasting til Archicad og. Pynt opp stuen med gardiner i tidsriktige farger som rammer inn vinduene dine. Gardiner kan holde stua lun på høst og vinter eller sola ute på vår og sommer.


Velg mellom gardiner som strekker seg fra tak til gulv eller korte som passer til mindre rom. Europris har et stort utvalg i flere farger og mønstre. Ta en titt på artiklene våre og finn inspirasjon til solskjerming, gardiner, pynteputer, pledd m. Vi har duker, brikker, puter og pledd som kan forandre stua di totalt. Sett fram et fat med pene lysestaker og telysholdere eller sett en stor og vakker lykt på gulvet, det blir garantert stemning. Gå på jakt i alle våre flotte produkter og finn inspirasjon til pynt i stue og spisestue.


Ta årstidens farger inn i stuen ! I en stue bør det alltid ryddes plass til minst ett personlig objekt, gjerne et arvestykke eller en gjenstand man har kjøpt utenlands, eller kanskje en lampe man har et spesielt forhold til. Dessuten er det viktig å løsrive seg fra stivbente regler om at enkelte møbler passer best langs en vegg og lignende. La livet ditt innrede stua.


Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Har du en stor stue ? Trekk sofaen din ut i rommet! Handvärks Modular Sofa kan kombineres og arrangeres akkurat slik det måtte passe deg.

Med separate moduler – en base, en side – kan den bli så lang eller tilpasses så mange hjørner du vil. På bildet er det for eksempel to baser og tre sider, i tillegg til løse puter for ekstra komfort. Vi ønsker å vise deg hvordan du kan skape en behagelig og lekker stue med tapet.


Alle liker vakre vegger og tapeter er en enkel måte å gi rommet en ny stemning. Vi har samlet en rekke stilretninger som kan inspirere deg til å finne din favoritt tapet til din stue. Vi får lyst til å male alle vegger i en dyp fargenyanse når vi ser dette soverommet. Knaggen Shaker list får du kjøpt på Artilleriet og Sinnerlig-taklampe er fra Ikea.


Få inspirasjon sendt direkte til innboksen din hver uke, og meld deg på nyhetsbrevet vårt! Vi gir deg inspirasjon og tips om fornyelse av peis og ovn. Lisbeth Larsen har bidratt med gode tips om farger i Grottenveien – Rom for rom. Denne gangen er det hvordan male stue som står for tur!


Lisbeth tipser også om bruk av fine kontrastfarger i programmet. Det er derfor godt å kunne slappe av på sofaen, og kose seg med familien i en stue som utstråler hjemmets stil og sjarm. Vi tar forbehold om feil i priser, bilder og teknisk informasjon.


Det kan forekomme at bilder av produkter avviker fra det faktiske produktet. Utvalget av interiørvarer og møbler varierer fra butikk til butikk. Oppussing av stue - ifi.


Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg. Les Mer Jeg aksepterer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg