mandag 19. mai 2014

Alpina skøytesko

Skisko til tur, fjell og langrenn. Fantastisk kvalitet og gode priser! Her kan du gjøre årets kupp! Bredt utvalg innenfor rulleski, sko, klær og friluftsprodukter for året rundt.


Selger alt innenfor ski og skiutstyr på nett.

Kjøp Alpina Briller og Sykkelhjelmer. Stort utvalg og rask levering! Bestille på Bergfreunde. Lettere og svært presise. Trygt og sikkert hos Urverket.


Alpina Competition er tekniske skistøvler, med 4Dry membran og Thinsulate isolasjon, som passer svært godt til trening og konkurranser for den aktive. Hent i butikk På lager. FSK skøytesko fra Alpina er en langrennsstøvel som passer til trening og konkurranser.

Dry-membran holder foten tørr og varm. Søk etter alpina skøytesko på Kelkoo. Sammenlign tilbud på alpina skøytesko fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.


Dette er skøyteskoen til renn og trening for alle aktive. Nye materialer innvendig gjør skoen enda mer presis. Spesielt system for lissene som stabiliserer fremfoten er også på plass i årets versjon.


Alpina er best kjent for sine skisko (racing, klassisk og tur) samt fjellsko, alpinstøvler og overtrekk til langrennsko. Alpina ønsker å være et respektert selskap med et globalt anerkjent merkenavn. Den svært populære World Cup-modellen fra Alpina kommer nå i en revitalisert versjon!


Alpina er per dags dato den eneste aktøren med egne skomakere, som også utvikler sko for andre skistøvelmerker. ESK er en meget stabil skøytesko med suveren kraftoverføring og direkte følelse med skiene og underlaget. I år har vi en rekke nyheter, og vi har nå implementert 4dry- membran i tre av våre produktlinjer.


Utendørsjakker, bukser, sko, sykkel- og skiklær, klatre- og friluftsutstyr og mer! Alpina CSK er en racing skøytestøvel til trening og konkurranser, rett under Elite-nivået. Med carbonstøtte og 4Dry membran i overdelen som holder deg tørr og varm.


Unikt snøresystem, med flate lisser og snøring helt frem.

Helkappe gir god skikontroll. FSK er laget med en stiv ankelstøtte, stiv mellomsåle og har i tillegg egen hæljustering som gjør at skoen sitter meget bra på foten. Suveren støvel til trening og lange skiturer. Alpina ESK er den tidligere World Cup-modellen i skøyting fra Alpina.


Den passer ypperlig til trening og konkurranser for de aktive. Carbon hælkappe og mansjett gir. Prøv FINN levert, fra kr 75. Se beste pris på Alpina ED 2. Les tester og omtaler før du kjøper. XXL har størst og best utvalg og klær og sportsutstyr til Xtra Xtra Lave priser.


Hos oss finner du alt du trenger av fitnessutstyr. Skøytesko til langrenn er vanligvis bygd opp med en stiv ankelstøtte som er laget fra enten karbon eller plast. Ta en titt på vårt store og flott utvalg her!


Gode skistøvler er avgjørende enten du skal på søndagstur i marka eller gå et skiløp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg