tirsdag 20. mai 2014

Lekre gardiner

Alltid stort og oppdatert utvalg. Gardiner av alle typer og sorter. De beste kuppene finner du her. Halens har alt du trenger av klær. Hjemmeartikler for enhver smak.

Bli inspirert av interiørutvalget. Alt hva du trenger på badet. Håndkler, matter og kurver. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Gode priser på gardiner hos Ellos. Rask og enkel handel på Ellos.

Lys opp et rom med en nøye utvalgt gardinlengde eller skap din egen blandning av farger og mønster for å få din egen unike stil. Bruk tekstilbånd og dusker som pynt og gjør våre gardiner till dine egne. Flotte tekstiler skaper stil og stemning i boligen.


Hei,et lite tips,ville kanskje hengt gardinstangen høyere opp mot taket. Så vinduene virker høyere med så lange gardiner ( som er veldig lekkert )Jeg pleier å løfte gardinlengden opp og slippe de neså de faller litt tilfeldig ned på gulvet! Vi leverer ferdig sydd på mål. Stort utvalg av prøver. Viser til (av produkter) Nyhetsbrev.


Stropper - Stropper gir gardiner et moderne look som er fantastisk om du ønsker å skape en avslappet stemning i rommet. Se bilder og få mer inspirasjon til å velge riktige gardiner på bloggen vår. Riktige gardiner kan gjøre mye for et rom. Med gardiner kan du skape akkurat den atmosfæren du ønsker i de forskjellige rommene i hjemmet ditt.


Enten du har behov for å mørklegge et soverom med lystette blendingsgardiner eller du ønsker å sette prikken over i-en i stua med flere lag lekre gardiner , har vi et rikt utvalg gardiner. Ved å bytte gardiner får du raskt og billig en helt ny stil på rommene dine. Vi har gardinlengder og gardinkapper til alle rom i hjemmet ditt. Velg fra vårt store utvalg av kanallengder, maljelengder, panellengder m.

Via vårt filter kan du enkelt finne den gardintypen og fargen du er ute etter. Se våre julegardiner. Når gardinen strekker seg fra tak til gulv skaper du et inntrykk av at rommet har en høyere takhøyde. Dersom man velger å ha flere lag med gardin monteres en diskret og gjennomsiktig gardin på skinnen nærmest vinduet og en lystett og tykkere gardin på den ytterste skinnen.


Enten du ser etter gardiner på soverommet som holder dagslyset ute, eller gardiner på kjøkkenet som slipper dagslyset inn uten å gi fullt innsyn, finner du ganske sikkert noe som passer for deg. For å få råd og tips kan du booke en konsulent i noen av våre butikker som kan hjelpe deg med valg av gardiner og solskjerming. Nye i originalembalasjen.


Pris kan diskuteres ved rask avgjørelse. Selger nå for 5samlet. Vår lekre røde velour gardin kommer i nydelig fløyel med knytebånd i en herskapelig stil. Velour gardinen har en fin glans og gir et mykt fall, og tilfører varme og lunhet til rommet. Kombiner med puter i samme farge eller miks og match for å skape et spennende uttrykk.


Vi har alltid gode priser på kraftige ferdigsydde gardiner i ulike farger. Finnes i flere farger. Dekorer vinduene dine med lekre gardiner og skap en behagelig atmosfære i stuen. MAXBO tilbyr et stort utvalg av gardiner og tilbehør til. Arvegods og lopper, sammen med gulvlampene Cocoon av Paola Navone fra Oltrefrontiera og bordlampen fra Lampe Gras, samler alt i en elegant helhet.


Det er fint å kunne justere og bestemme selv hvor mye dagslys som skal slippe inn i rommet. Transparente gardiner med ett stort og flott trykk av en stående hjort. Hvite med grått trykk som definitivt også kan henge opp utover vinteren og ikke bare til jul.


Inkludert er vektstang og borrelåsskinne med glidere til oppheng av gardinskinnen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg