onsdag 28. mai 2014

Stas bildeoppheng

Stas bildeoppheng

Vi tilbyr et komplett utvalg av oppheng- og skinnesystemer som gjør at du kan henge bildene dine raskt og enkelt hvor som helst. Tenk på et trapphus, et skråtak eller for eksempel en søyle i en kirke. Med tilhørende snorer og kroker kan bilder og annet veggdekor enkelt flyttes uten nye hull i veggen. Det finnes forskjellige typer skinner til forskjellige formål.


Les om de forskjellige skinnene nedenfor for å sinne ut hvilken skinne som passer best for deg. Finn ut mer og la deg inspirere. Konsulenter med meget lang og bred erfaring på en rekke plattformer fra MVS på stormaskin til Linux med Oracle og til Windows på PC. Systemtjenester AS tilbyr.


STAS - u-rail multi hvit 200cm. Bildeoppheng systemer. Bli med i LinkedIn i dag gratis. Takk, vegg og opphengssystem blir ett. Disse er laget av tre i stedet for aluminium, som gjør at de har en litt varmere utstråling.


Stas bildeoppheng system. Våre patenterte bildeoppheng systemer deles i to hovedkategorier:. Vi tilbyr et bredt sortiment av ulike gardinskinner – alt fra små, nette skinner for montering i nisje til kraftige.


Til alle som ikke ønsker spikerhull i veggen eller skjeve bilder! LED paneler - skap følelsen av å være ute, inne på kontoret! Myggnetting - ikke slipp. Reviews We purchased several pieces of art on our last cruise. Skinne 1cm – skjøtestykk – opphangs skruer.


Stas bildeoppheng

Det er også enkelt å bytte bilder. Man slipper løse ledninger og sparer veggene for hull og sår fra skruer og kroker. Ny lysopplevelse på Colosseum Kino. Kjempe produktsortiment i to nye kataloger.


Blant arbeidsoppgavene var befaring til privat- og bedriftskunder, sende pristilbud og oppfølging fra start til slutt. Se kontaktinformasjon og detaljer om Nordeko. Deler på denne siden.


Stas bildeoppheng

Nylon, wire eller staver vris enkelt inn for oppheng med forskjellige kroker. Flere variasjonsmuligheter gjør systemet meget fleksibelt. Mulig tidenes kjipeste emne, men jeg skal henge opp bilder på gipsvegger som er helsparklet.


Finnes det noen gode alternativer til oppheng ? Juster bildet så det henger i vater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg