tirsdag 20. mai 2014

Selvåg bygg

Lørenskog Stasjonsby føles som en rolig og harmonisk base –. Lørenporten er under bygging og vil ved ferdigstillelse. Selvaag Bolig er stolt over å være med å forvandle Økern til. Når skal nødvendig vedlikehold taes da hvis det.


Det ble starten på et konsern som har preget. Selvaag Eiendom utvikler, leier ut og drifter eiendommer med et bærekraftig perspektiv, til glede for både dagens kunder og fremtidige generasjoner. Selvaag Prosjekt tilbyr alt innen rehabilitering, verdioptimalisering og ombygging av alle typer eiendom.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Byggmesterfirma som driver med alt innen bygg. Enebolig, garasje, terrasser,. Byggeindustrien arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Om informasjonskapsler (cookies).


Skifabrikken med 2nye, moderne leiligheter på Solberg i Ås, helt på grensen mot Ski. Dette blir Norges nasjonale akvarium, et arkitektonisk. Kunstfabrikken Tou Scene holder til i et unikt bygg med over 1års historie. Stor ny bypark som del av utbyggingen på Lervig Brygge.


Vi har godkjent mesterbrev og sentral godkjenning for ansvarsrett hos Direktoratet for byggkvalitet. Ta kontakt med oss i dag for et pristilbud og en uforpliktende samtale. Miljøsertifiserte bygg gir bedre økonomiske betingelser KOMMENTAR: Sertifiserte bygg er attraktive investeringsobjekter fordi de er dokumentert mer miljøvennlige, har høyere kvalitet og lavere risiko.


Eiere og forvaltere som satser på grønne bygg får derfor bedre finansieringsvilkår gjennom grønne obligasjoner. Velkommen til visning! Møt oss i vårt hyggelige visningslokale på tomten i Skårersletta 45. Ta gjerne kontakt om tidspunktet ikke passer, så finner vi en tid som.


Du kan bla i prospektetene som tidligere, men nå kan du også klikke på lenker og se på bilder og video der. Tysvær Bygdeblad er ei partipolitisk uavhengig lokalavis i Tysvær. Hipp hipp hurra for vårt kjære barnebarn Alfred Kallevik som fyller år i dag. Før du kan få lærekontrakt med en bedrift, må bedriften være godkjent for ditt fag.


Listen over godkjenninger finner du her eller på vilbli. Etterspørselen auka og nytt bygg kom på plass i Selvågen. Roald Reknes blei dagleg leiar. I dag har Reknes Byggjevarer ca tilsette. Dagleg leiar er Egil Sagstad.


Oversikt Regnskap Nøkkeltall Roller og Eiere. Gunnar Frederik Selvaag, Olav Hindahl Selvaag, Jan Peter Sunde, Thomas Frogner, Leif Teksum. Vis alle i Bygg - og anleggsleverandører. Han har lang og bred erfaring innen utvikling og gjennomføring av boligprosjekter, både fra entreprenør- og byggherresiden.


Klungland er utdannet sivilingeniør innen bygg og anlegg fra NTNU.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg